Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας εν όψει της έναρξης των επίσημων αγώνων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Έσπερος Λαμίας με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων από αύριο με τον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, κάνοντας αναφορά επίσης στο σχεδιασμό της ομάδας αλλά και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μέσω της αγοράς των καρτών διαρκείας.

Συγκεκριμένα:

Η ομάδα μας Έσπερος Λαμίας, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης (basketball) της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων γίνεται με το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας μεταξύ του Έσπερος ΓΣ Λαμίας και του  Φίλιππου Βέροιας.
Το Δ.Σ. της ομάδας στην έναρξη των αγώνων αισθάνεται την ανάγκη να κοινοποιήσει σε όλους τους υποστηρικτές μας, ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός της επερχόμενης περιόδου έχει την ιδιαιτερότητα αυτή τη στιγμή η ομάδα μας να διαθέτει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, πιο συγκεκριμένα (21,7 ετών) στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Απόφαση μας ήταν να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά μια εντελώς νεανική ομάδα στηρίζοντας και δίνοντας την ευκαιρία ανάδειξης σε νεαρούς αθλητές, ζητώντας παράλληλα την ανάλογη πίστωση χρόνου για την δημιουργία αγωνιστικής ταυτότητάς μας.
Καλούμε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας και θα θέλαμε την ανάλογη στήριξη από τους φορείς και συλλογικότητες της πόλης, αξιολογώντας αντικειμενικά το σύνολο των δραστηριοτήτων μας.
Ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. για την ενίσχυση της ομάδας, έχει εκδώσει για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων κάρτες διαρκείας τριών κατηγοριών, ήτοι:
1) Κάρτα διαρκείας BASIC, που απευθύνεται σε ένα άτομο.
2) Κάρτα διαρκείας FAMILY, που απευθύνεται για όλη την οικογένεια.
3) Κάρτα GOLD, που απευθύνεται για ειδικές κατηγορίες χορηγιών.
Για την κατηγορία ΑΜΕΑ η είσοδος είναι ελεύθερη, καθώς και του συνοδού.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια τα πετύχαμε όλοι μαζί.
Για όσα μπορούμε να πετύχουμε στο μέλλον, θα κριθεί από την εθελοντική και αβίαστη ελάχιστη συνεισφορά στην προσπάθειά μας, όλων μας”.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Τσαούσης προπονητής ακαδημιών στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

pannikolaou

Χρήστος Μπρατσιάκος: ”Θέλω να παίξω μπάσκετ και να το ευχαριστηθώ”

pannikolaou

Το Σάββατο 26 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο του Ραφαήλ Σκεμπέ

pannikolaou