B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Stereabasket Awards: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Κούραση, άγχος, ατελείωτες ώρες για να βγει στον ”αέρα” η εκδήλωση, αλλά στο τέλος το συναίσθημα της ικανοποίησης τα ξεπερνάει όλα!

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε, όταν η απίστευτη αποδοχή αυτής της προσπάθειας από όλους σας, μας γεμίζει με ικανοποίηση και μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια.

Τα Stereabasket Awards τα αγκαλιάσατε, εσείς τα κάνατε δικά σας και αναμφίβολα η επιτυχία ανήκει σε όλους όσους μας στηρίζουν.

Εγώ από την πλευρά μου, θα πω κάποια ευχαριστώ για τη χθεσινή ανεπανάληπτη στιγμή.

Πρώτα απ’ όλα, σε όλους εσάς που δείξατε πως τελικά το Συνεδριακό είναι πολύ μικρό για να μας χωρέσει.

Στην Περιφέρεια που για τρίτη χρονιά στάθηκε αρωγός αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα στον Ηλία Μπουρμά που καλά κάνει και θεωρεί αυτά τα βραβεία και δικό του κομμάτι. Ευχαριστώ επίσης τον τεχνικό της Περιφέρειας Θανάση Παπαδόπουλο, που έδωσε λύσεις σε όλα τα ζητήματα.

Σε όλους τους επισήμους που μας τίμησαν χθες με την παρουσία τους, βουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους.

Στους επίσημους προσκεκλημένους μας. Τι να πρωτοπείς για αυτή την εκπληκτική παρέα της Εθνικής ομάδας Κωφών, που ήρθε σύσσωμη στη Χαλκίδα! Οι 10 κοπέλες που πήραν το Παγκόσμιο μαζί με τους προπονητές τους, έφτασαν στη Χαλκίδα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και αυτό μας κάνει όλους εμάς, υπερήφανους! Ευχαριστώ ιδιαιτέρως την Ανθή Χαϊνά, που απέδειξε και πάλι πως είναι ένα κορίτσι-διαμάντι!

Στον Κώστα Τσαρτσαρή και τον Δημήτρη Παπανικολάου, δύο μεγάλους παίκτες αλλά πάνω απ’ όλα φοβερούς χαρακτήρες, που σε κερδίζουν με το καλημέρα με τη συμπεριφορά τους. Απλοί, προσιτοί, ζωντανά παραδείγματα για όλους, τιμή για το μπάσκετ της Περιφέρειας που τους είχαμε μαζί μας!

Στον Σπύρο Γκόντα, που μας έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόσκληση και να έρθει στην εκδήλωση των Stereabasket Awards . Ένας εν ενεργεία διαιτητής της Euroleague που αμέσως είπε το ναι, που η παρουσία του στη Χαλκίδα έγινε δεκτή με χειροκρότημα αλλά και με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους βραβευθέντες, αλλά και που παράλληλα κάποιους τρομοκράτησε η παρουσία του και τράπηκαν σε φυγή…

Στον Αντώνη Γεροντίτη, που για πρώτη φορά βραβεύτηκε και που για τον ίδιο αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή καθότι έγινε στον τόπο που γεννήθηκε.

Στον Δημήτρη Καρύδα, που πήρε το μικρόφωνο και ήταν απολαυστικός, όπως και στις εκπομπές του.

Στον Βασίλη Γραμματικό και τον Γιώργο Μιχαηλίδη των Special Olympics που πήραν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού, γιατί πολύ απλά το άξιζαν!

Στις ομάδες της Χαλκίδας και της Θήβας της 10ετίας του ’70, που μας έκαναν την τιμή να είναι μαζί μας και που το χάρηκαν με την ψυχή τους αυτό το αντάμωμα μετά από δεκαετίες!

Στα κορίτσια του Σύλλα, που επίσης ήρθαν ως αποστολή από την Αιδηψό!

Στους υποστηρικτές μας, που και πάλι στάθηκαν στο πλευρό μας. Ιδιαίτερα, στην Άντζυ Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Κατσίνα που εκτός των άλλων μας πρόσφεραν και ένα εξαιρετικό δείπνο δίπλα στην πισίνα, στο ξενοδοχείο ”Πέλαγος”.

Στους δικούς μας ανθρώπους, τους φωτογράφους Η. Θαλάσση, Άγγ.Αγαπητό, Γ. Δαλιάνη, καθώς και τους υπόλοιπους φίλους-συναδέλφους από τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση.

Στα κορίτσια του Πρωτέα Σχηματαρίου που βοήθησαν σημαντικά στην εκδήλωση, αλλά και την εταιρεία Bfresh που μας δρόσισε με τους χυμούς της πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στους παρουσιαστές μας, τον καταξιωμένο Χαλκιδέο δημοσιογράφο Σπύρο Βασιλείου που έκανε το 3/3 και τη ραδιοφωνική παραγωγό Βένια Σαμπάνη που ήταν μαζί μας για 2η χρονιά και που αποτέλεσαν και πάλι ένα εξαιρετικό δίδυμο! Τους ευχαριστώ πολύ!

Να είστε όλοι καλά, πάντα με υγεία και να έχουμε μια όμορφη μπασκετική χρονιά!

Θα κλείσω, με την ίδια ευχή που έκανα στο τέλος των δύο προηγούμενων εκδηλώσεων. Τα επόμενα Stereabasket Awards να έχουν του χρόνου τέτοιο καιρό την ίδια και γιατί όχι, ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!

Παναγιώτης Νικολάου

 

Σχετικά άρθρα

Το 3×3 Street Basketball powered by ΔΕΗ Α.Ε. (video)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: ΓΑΣ Βασιλικού-Άρης Αμφίκλειας (photo album)

pannikolaou

Γυναικείο μπάσκετ: Απόλλων Χαλκίδας και…Στερεάς Ελλάδας!

pannikolaou