Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση Έσπερου Λαμίας για την έναρξη του πρωταθλήματος

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και της πρεμιέρας στο Στρατώνι, τονίζοντας μεταξύ άλλων την απόφαση για τη δημιουργία μιας ομάδας με μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Η ομάδα μας  συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης(basketball), της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου αρχίζουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, με το εκτός έδρας παιχνίδι στο Στρατώνι Χαλκιδικής.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, μαζί με το προπονητικό επιτελείο και τους αγωνιζόμενους αθλητές, κατορθώσαμε την τελευταία 5ετία να οδηγήσουμε ,βήμα-βήμα την ομάδα, από τα τοπικά πρωταθλήματα στις εθνικές κατηγορίες και να την σταθεροποιήσουμε στο υψηλό επίπεδο της Β’ Εθνικής Ανδρών.
Θα θέλαμε να γνωρίσουμε, σε όλους τους φίλους του αθλήματος και όλους όσους μας συμπαραστέκονται, ηθικά και υλικά ,να πετύχουμε τις αγωνιστικές υπερβάσεις στις σημερινές πολύ δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, ότι για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από ταλαντούχους αθλητές νέους σε ηλικία, έχοντας μακράν το νεανικότερο,(μ.ο. 21,7 ετών), ρόστερ της κατηγορίας.
Φιλοδοξούμε μέσα από το ταλέντο τους ,τον ενθουσιασμό τους ,την διάθεσή τους, να δημιουργηθεί μια αγωνιστικά υγιής ομάδα και έχοντας την πίστωση χρόνου που χρειάζονται,  η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας να είναι εμφανής ,με διάρκεια μέχρι του τέλους του αγωνιστικού μαραθωνίου.
Καλούμε τους φίλους του Έσπερου Λαμίας, να αγκαλιάσουν την προσπάθειά στο  νέο ξεκίνημα και να δώσουν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους, την ενέργεια που χρειάζονται οι αθλητές μας, ώστε να  μείνουν ανταγωνιστικό σύνολο, ανεξαρτήτων θετικών ή αρνητικών αποτελεσμάτων, κάνοντας τον απολογισμό μας με την λήξη του πρωταθλήματος στις 17 Μαΐου 2020. 
Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες”.

Σχετικά άρθρα

Ανοίγουν τα κλειστά γυμναστήρια από 1/6 χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς!

pannikolaou

Έσπερος Λαμίας: ”Επιστρέψαμε στην κανονικότητα του αθλητικού γίγνεσθαι”

pannikolaou

Η ανακοίνωση της ΧΒΑ για την άνοδο στη Β’ Εθνική!

pannikolaou