Α ΕΣΚΑΣΕ

Αντώνης Τορβάς: ”Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη”

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της Μαλεσίνας είναι ο νέος κόουτς της ομάδας Αντώνης Τορβάς που είχε μόνο καλά λόγια να πει για το σύλλογό του αλλά και για τους αντιπάλους.

Καταρχήν, να πω πως είμαι πολύ λίγες στην ομάδα και έχω σχηματίσει την καλύτερη γνώμη από παίκτες και αντιπάλους. Όλοι τους, αντίπαλοι προπονητές, διαιτητές, μου έχουν συμπεριφερθεί εξαιρετικά και με έχουν κάνει να νιώσω μέλος αυτού του πρωταθλήματος. 

Δεν το ξέρω αυτό το πρωτάθλημα, είμαι καινούργιος, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου και να βοηθήσω ένα σύλλογο που έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο τοπικό μπάσκετ με ανθρώπους στη διοίκηση που τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν με πάθος, κάνοντας διαρκώς θυσίες για να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα την ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. 

Δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, ενώ είναι λίγες και οι μέρες που κάνουμε προπονήσεις μαζί με τα παιδιά. Αν και τα προγνωστικά για την πορεία μας ήταν απαισιόδοξα, είμαστε στο 1-1 και θα μπορούσαμε κάλλιστα να ήμασταν και στο 2-0 αν δεν έβαζε το τελευταίο σουτ χθες ο Φραγκιαδάκης. 

Σε γενικές γραμμές, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα, είναι όλοι τους καταπληκτικά παιδιά, από τον Γιάννη Μητρόπουλο, ένα παίκτη-πρότυπο με σπουδαία προσωπικότητα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που βάζουν πάντα το σύνολο πάνω από τους εαυτούς τους”. 

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Νέοι πίνακες και 24αρια στα κλειστά Αρτάκης και ΔΑΚ Χαλκίδας!

pannikolaou