Α ΕΣΚΑΣΕ

Αν. Δαδίτσιος: ”Είχαμε αστοχία και το τρακ του πρωτάρη”

Ο κόουτς της νεοφώτιστης Προοδευτικής Λάρυμνας Ανέστης Δαδίτσιος σε δηλώσεις του τόνισε την ανωτερότητα της Αναγέννησης Λαμίας, για την οποία υποστήριξε πως είναι και φαβορί για άνοδο, ενώ για την ομάδα του είπε, πως είχε το τρακ του πρωτάρη κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι της για φέτος.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον αθλητικό κόσμο της ΕΣΚΑΣΕ καλή αθλητική χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των στόχων που ο καθένας έχει θέσει.
Για το παιχνίδι με την ομάδα της Αναγέννηση Λαμίας θα ήθελα να δηλώσω ότι η ομάδα της Λαμίας πέτυχε μία δίκαιη νίκη. Να θυμίσω ότι έχω δηλώσει από την αρχή πως η ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας είναι φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης. 
Αυτό από μόνο του και σε συνδυασμό με το άγχος του πρωτάρη στην Α’ κατηγορία για την ομάδα μας έκανε το έργο μας πάρα πολύ δύσκολο. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με πολύ μεγάλη αστοχία και κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να βρεθούμε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και ουσιαστικά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε ποτέ. 
Θεωρώ ότι κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι για φέτος, θα το αφήσουμε πίσω μας και θα κοιτάξουμε με ψηλά το κεφάλι το επόμενο ματς”.

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή Ψάλτου στον Λοκρό Αταλάντης!

pannikolaou

Βασ. Γουρνής: ”Στόχος μας η ολοκλήρωση των έργων εντός του γυμναστηρίου στους επόμενους 2 μήνες”

pannikolaou

Κάδμος: Πήρε Γεροντίτη, ανανέωσε με Αναστασίου και Φλώτσιο!

pannikolaou