Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ιστορικό ματς για τον Λοκρό (7:30 μ.μ. εκτός έδρας με Δούκα)!

Ιστορική η σημερινή μέρα για τον Λοκρό, που θα παίξει για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική μετά την άνοδο, όπως προέκυψε με τις ανακατατάξεις στις Εθνικές κατηγορίες!

Η ομάδα του Λουκά Ζαρονικόλα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της και κυρίως να ζήσει την εμπειρία της κατηγορίας, που από μόνη της αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Ο Λοκρός δεν θέλει να είναι ο…φτωχός συγγενής του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει, αρχής γενομένης από σήμερα, να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Πρώτος αντίπαλος ο Δούκας, σε ένα αγώνα που θα γίνει σήμερα στις 7:30 μ.μ. και που ανοίγει την αυλαία ολόκληρου του πρωταθλήματος που θα συνεχιστεί και για τους δύο ομίλους της Β’ Εθνικής, αύριο Κυριακή.

Η ομάδα της Αταλάντης έχει ως ξεκάθαρο στόχο τη νίκη απέναντι στο Δούκα, κάτι που αν επιτευχθεί θα βάλει ισχυρές βάσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μαχητικό νεανικό σύνολο, που αναμένεται να πιέσει πολύ στην άμυνα, να προσπαθήσει να τρέξει και να εκμεταλλευτεί τον νεανικό ενθουσιασμό του καθότι του λείπει η εμπειρία. Το σημερινό ματς, είναι απ’ αυτά που μπορεί να ”χτυπήσει” εκτός έδρας ο Λοκρός και με μια ενδεχόμενη νίκη θα έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν!

Διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι οι Καρακάσης-Τσακαλογιάννης-Μακρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Επισήμως ως μη γενόμενα τα πρωταθλήματα Β’-Γ’ Εθνικής και Α2 Γυναικών!

pannikolaou

Στις 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές της ΕΟΚ!

pannikolaou

Εκλογές με συμμετοχή στον Ερμή Σχηματαρίου! (pics)

pannikolaou