ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Μπάσκετ για κορίτσια σε Δημοτικά της Χαλκίδας!

Το διήμερο 4-5 Νοεμβρίου στα κλειστά γυμναστήρια ΔΑΚ Χαλκίδας και Πειραϊκής Πατραϊκής η ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΣΕ και τον ΔΟΑΠΠΕΧ θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα ”Μπάσκετ για κορίτσια στα σχολεία”!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας από 8 έως 15  ετών, τα οποία φοιτούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Σκοπός του προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης όσο περισσότερα κορίτσια γίνεται, καθώς επίσης να τους δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ως επόμενος σταθμός του προγράμματος μετά τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, επιλέχθηκε η Χαλκίδα όπου θα πραγματοποιηθεί  το  πρόγραμμα  στο Δ.Α.Κ. Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη» και στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά-Αναστασιάδη (Πειραϊκή), σε συνεργασία με τα  2ο, 5ο, 25ο και 26ο Δημοτικά Σχολεία Χαλκίδας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας & 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Θα πραγματοποιηθούν δύο  πρωινές προπονήσεις από δύο ώρες για κάθε ηλικιακή ομάδα στο Δ.Α.Κ. Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη»:

Κορίτσια Γεννημένα 2010 και 2011 (Δ΄ και Γ΄ Τάξη): 08:45 – 10:45

Κορίτσια Γεννημένα 2008 και 2009 (ΣΤ΄ και Ε΄ Τάξη): 11:00 – 13:00

ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας & 25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Θα πραγματοποιηθούν δύο  πρωινές προπονήσεις από δύο ώρες για κάθε ηλικιακή ομάδα στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά-Αναστασιάδη (Πειραϊκή):

Κορίτσια Γεννημένα 2010 και 2011 (Δ΄ και Γ΄ Τάξη): 08:45 – 10:45

Κορίτσια Γεννημένα 2008 και 2009 (ΣΤ΄ και Ε΄ Τάξη): 11:00 – 13:00

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τους υπεύθυνους Ομοσπονδιακούς προπονητές σε συνεργασία  με τους  υπεύθυνους  προπονητές του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΣΚΑΣΕ  Μιχαήλ Παναγιώτη και Κουβαρά Αργύρη και με την συνδρομή προπονητών σωματείων της ΕΣΚΑΣΕ που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους.

Σχετικά άρθρα

Τμήμα κοριτσιών από την ΑΓΕ Χαλκίδας!

pannikolaou

Συγχαρητήρια Απόλλωνα Λιβαδειάς για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

pannikolaou

Ο Παπαδάκης ανανέωσε ως παίκτης αλλά και ως προπονητής των υποδομών στον Κάδμο!

pannikolaou