Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Νίκος Οικονόμου κοντά στον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης-Ραφαήλ έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα που στέκεται στο πλευρό του ώστε να μαζευτεί το χρηματικό ποσό και να μπορέσει να ταξιδέψει για τη θεραπεία του στη Βοστώνη.

Σήμερα, ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου και μεγάλη μορφή του Ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Οικονόμου, επισκέφτηκε στο σπίτι του τον μικρό και έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στη σελίδα του Ερμή στο Facebook.

Ο Νίκος Οικονόμου έχει ευαισθητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και είναι εκείνος που έχει οργανώσει το φιλικό αγώνα με τους Βετεράνους της Εθνικής Ελλάδας την επόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ώστε να μαζευτεί ένα χρηματικό ποσό που θα βοηθήσει τον μικρό να ταξιδέψει.

Παρακάτω, το μήνυμα του Νίκου Οικονόμου, που αξίζει να διαβαστεί:

Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά ένα πλάσμα που κατόρθωσε τόσο μικρός να κερδίσει τον σεβασμό όλων ,να πάρει την αγάπη όλων κ να ενώσει ολόκληρο τον Ελληνισμό..

Νιώθω τεράστια τιμή που σε γνωρίζω Ραφαήλ Παναγιώτη, είσαι το μεγαλύτερο παράδειγμα πως η θέληση για ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε ατυχία..
Η δίκη σου νίκη ,γιατί μικρέ έχεις ήδη κερδίσει ,είναι πολύ μεγαλύτερη απ όλα τα τρόπαια που έχω κατακτήσει στην καριέρα μου..
Θα το ξαναπώ πως,όταν η περιπέτεια σου τελειώσει θα μπορέσεις να μας διδάξεις πολλά..
Σε ευχαριστώ που σε γνώρισα..

Στις 25/10 καλώ κάθε απλό πολίτη να δώσει το παρόν στον φιλανθρωπικό αγώνα με επίκεντρο τον μικρό μας φιλο!!!
Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο μας θα μοιάζει πολύ μικρό για να χωρέσει τόση αγάπη … “

Σχετικά άρθρα

Βραβείο ”Ραφαήλ Σκεμπές” από φέτος και κάθε χρόνο στα Stereabasket Awards

pannikolaou

Στο Σχηματάρι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας!

pannikolaou

Αγγέλου-Βόβορας-Γιαπλές και πάλι μαζί!

pannikolaou