ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Τμήμα κοριτσιών 6-14 ετών από την ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

Τμήμα κοριτσιών για ηλικίες 6-14 ετών δημιούργησε η ΑΕΕΠ Χαλκίδας με τις εγγραφές αλλά και τις προπονήσεις μέχρι τις 15 Νοεμβρίου να είναι δωρεάν.

Υπεύθυνη προπονήτρια του γκρουπ είναι η Μαρία Σπυροπούλου με τις προπονήσεις να γίνονται στο κλειστό της Πειραϊκής.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας:

‘Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. ανακοινώνει την έναρξη Ακαδημίας Μπάσκετ Μόνο για κορίτσια με δωρεάν εγγραφή και δωρεάν προπονήσεις μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019.

Αντιλαμβάνοντας την ανάγκη των κοριτσιών και των γονέων τους για ένα τμήμα μπάσκετ όχι μεικτό αγόρια – κορίτσια αλλά μόνο κορίτσια η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. δημιουργεί το συγκεκριμένο τμήμα με υπεύθυνη προπονήτρια την Μαρία Σπυροπούλου.

Το τμήμα θα προπονείτε στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά – Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή) από την 14η Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Το συγκεκριμένο τμήμα αφορά μόνο κορίτσια ηλικίας 6-14 ετών με μόνο κριτήριο την αγάπη, την περιέργεια και την όρεξη τους για το άθλημα.

Υπεύθυνη προπονήτρια θα είναι η Σπυροπούλου Μαρία και θα πλαισιώνεται από τους προπονητές Μιχαήλ Παναγιώτη, Γκιζογιάννη Σωκράτη και Κουτσογιάννη Κωνσταντίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη προπονήτρια Σπυροπούλου Μαρία στο τηλέφωνο 6944732451 ή στην σελίδα μας στο facebook.”

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Τσαούσης προπονητής ακαδημιών στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

pannikolaou

Το Σάββατο 26 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο του Ραφαήλ Σκεμπέ

pannikolaou

22/6/19: Όταν ο Σύλλας κέρδιζε τον ΠΑΟΚ 61-57 βάζοντας υποθήκη για μετάλλιο!

pannikolaou