Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ. Μωραΐτης: ”Μας στοίχισαν οι χαμένες βολές και ο τραυματισμός του Μπαντελά”

Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς, τόνισε πως βασική αιτία για την ήττα αποτέλεσε η μεγάλη αστοχία της ομάδας του από τη γραμμή των ελεύθερων βολών αλλά και ο τραυματισμός του Μπαντελά.

Σημείωσε πάντως, πως από τέτοια ματς μπορείς να κερδίσεις νέα παιδιά ενώ τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και τους διαιτητές τους οποίους χαρακτήρισε άριστους.

Ξεκινώντας την αγωνιστική περίοδο να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, υγεία πίστη και αγάπη σε αυτό που κάνουν. Ως αναφορά το ματς με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς ήταν ένα τυπικό ματς πρεμιέρας, νευρικό, κακό στην ποιότητα του, με χαμηλό σκορ. Ήταν πολύ κλειστό σε όλη την διάρκεια του και θα κρινόταν σε κάποια μικρά πράγματα. Νομίζω ότι ευθύνη για την ήττα έχουν δυο πράγματα: Ότι είχαμε 13 χαμένες βολές σε τέτοιο κλειστό ματς και ο τραυματισμός του Μπαντελά ο οποίος είναι ο κινητήριος μοχλός μας, αυτός που μας δίνει τον ρυθμό. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε τα κλειδιά στην ομάδα σε ένα παιδί 16 ετών ο οποίος σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά παρόλο την απειρία του σε τέτοιο επίπεδο. Χάσαμε το ματς αλλά ίσως κερδίσουμε κάποια παιδιά ! Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι φανερά μας λείπουν ματς για να βρούμε ρυθμό όπως και το γεγονός ότι έχουμε πολλούς τραυματίες και χθες έκανα πολύ μικρό rotation με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν κάποια παιδιά και να μην έχουμε καθαρό μυαλό στο τέλος . Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Λιβαδειάς για τη νίκη του, μου άρεσε το γεγονός ότι είδα αρκετά νεαρά παιδιά στην σύνθεση του. Τέλος σε ένα ματς που κρίθηκε στον πόντο θέλω να τονίσω ότι η διαιτησία του κ. Κοτσιμπού και του κ. Καταμπιτσάκου κρίνεται άριστη τουλάχιστον από την δίκη μου οπτική γωνία”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τις Κονίστρες για τη διαιτησία του Ι. Τσάλα

pannikolaou

Τίμησε τον Γιάννη Καψούλη ο ΓΑΣ Βασιλικού! (pics)

pannikolaou

Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση του ΓΑΣ Άμφισσας! (pics)

pannikolaou