Α ΕΣΚΑΣΕ

Ευχές της ΑΕΕΠ Χαλκίδας για το νέο πρωτάθλημα!

Ο πρόεδρος της ΑΕΕΠ Χαλκίδας Νίκος Μπέλλος και ο αντιπρόεδρος Τάσος Κολτσιδόπουλος, με την ευκαιρία της σημερινής έναρξης του 40ου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, εύχονται σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά, ενώ παράλληλα εύχονται καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες του Δήμου Χαλκίδας, την ΧΒΑ και τον Αίαντα Αυλίδας, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

Ο  πρόεδρος της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ Νίκος Μπέλλος και ο αντιπρόεδρος Τάσος Κολτσιδόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΚΑΣΕ, εύχονται  σε  όλες  τις  ομάδες  που  συμμετέχουν, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πρώτα από όλα για όλους τους αθλητές, και ελπίζουν να  πραγματοποιηθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αντάξιο της ποιότητας και της ιστορίας των ομάδων  .

Ταυτόχρονα  εύχονται και στις ομάδες της πόλης μας ΧΒΑ και Αίαντα Αυλίδας, καλή επιτυχία στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το  μπάσκετ της πόλης μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ελπίζουμε να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον  επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!!! Καλή  επιτυχία  σε  όλους …..”

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou