ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Αγώνες 3Χ3 για μαθητές Δημοτικών της Άμφισσας!

Γέμισε από φωνές και παιδιά το κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας “Χριστολιάς Καμπεράκης”, όπου οι μαθητές των 1ου, 3ου & 4ου Δημοτικών Σχολείων Άμφισσας, καθώς και οι μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της Γραβιάς και των Δελφών, συμμετείχαν σε τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3.

Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης είχε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας και το τμήμα Φυσικής Αγωγής. Οι αγώνες έγιναν με μεικτές ομάδες – συγκροτούσαν την κάθε ομάδα μαθητές διαφορετικών σχολείων – και στο τέλος υπήρξε και διαγωνισμός τριπόντων.

Στόχος της όλης δράσης ήταν η γνωριμία με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, η καλλιέργεια της συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος, αξίες που θεμελιώνονται πρώτιστα στην παιδική ηλικία. Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Καστρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως Διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Άμφισσας, σχολείο με διαρκείς πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, είναι ο προπονητής του Απόλλωνα Λιβαδειάς Νίκος Παπούλιας.

Σχετικά άρθρα

Stereabasket Awards 2020 μέσα από τα πλάνα του STAR Κ.Ε.

pannikolaou

Απονομές μεταλλίων από τον Γ.Σ. Στύρων! (pics)

pannikolaou

Φιλικά ακαδημιών στο Αλιβέρι για Αίαντα Αλιβερίου & Αυλίδας! (pics)

pannikolaou