ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Αγώνες 3Χ3 για μαθητές Δημοτικών της Άμφισσας!

Γέμισε από φωνές και παιδιά το κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας “Χριστολιάς Καμπεράκης”, όπου οι μαθητές των 1ου, 3ου & 4ου Δημοτικών Σχολείων Άμφισσας, καθώς και οι μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της Γραβιάς και των Δελφών, συμμετείχαν σε τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3.

Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης είχε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας και το τμήμα Φυσικής Αγωγής. Οι αγώνες έγιναν με μεικτές ομάδες – συγκροτούσαν την κάθε ομάδα μαθητές διαφορετικών σχολείων – και στο τέλος υπήρξε και διαγωνισμός τριπόντων.

Στόχος της όλης δράσης ήταν η γνωριμία με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, η καλλιέργεια της συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος, αξίες που θεμελιώνονται πρώτιστα στην παιδική ηλικία. Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Καστρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως Διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Άμφισσας, σχολείο με διαρκείς πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, είναι ο προπονητής του Απόλλωνα Λιβαδειάς Νίκος Παπούλιας.

Σχετικά άρθρα

Stereabasket Awards 2020 Loading (video)

pannikolaou

Έρχονται τα Stereabasket Awards 2020!

pannikolaou

Ανοίγουν τα κλειστά γυμναστήρια από 1/6 χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς!

pannikolaou