Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Δαδίτσιος: ”Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

Ο προπονητής της Προοδευτικής Λάρυμνας Ανέστης Δαδίτσιος σημείωσε πως η ομάδα του μπορεί να ηττήθηκε αλλά είδε σαφή σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της. Τόνισε επίσης, την αστοχία στα τρίποντα και τις ελεύθερες βολές, την κακή διαιτησία, όπως είπε, κυρίως του Πατάγια, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Μάκαρο αλλά και το…σύνθημα για την πρώτη νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας. 
Θα ξεκινήσω με τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Μάκαρου για τη νίκη τους αλλά και τη συνολική προσπάθεια που κάνουν με τα νεαρά και ντόπια παιδιά.
Για το ματς, θα ήθελα να δηλώσω ότι έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον ως προς την εξέλιξή του σκορ ματς, ωστόσο όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και πολύ ποιοτικό. Σε αυτό σαφώς και έπαιξε ρόλο η ανεπαρκής για τέτοιο παιχνίδι διαιτησία των κ.κ. Ζάχου-Πατάγια. Είχα εκφράσει τους φόβους μου πριν τον αγώνα και δυστυχώς δικαιώθηκα. Ειδικά ο κ. Πατάγιας για δεύτερο συνεχόμενο ματς ήταν εχθρικός απέναντι μας. Παρ’ όλα αυτά όμως, είμαστε σαφώς βελτιωμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η τελευταία μας επίθεση δεν μας έδωσε κάτι καλύτερο στο ματς αφού οι δύο άστοχες βολές στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να πάμε στην παράταση. Δυστυχώς, συνεχίσαμε να είμαστε και πάλι άστοχοι σε εύκολα σουτ 3 πόντων αλλά σήμερα είμασταν άστοχοι και στο κομμάτι των ελεύθερων βολών. 
Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και κόντρα σε όλα για το επόμενο ματς στην έδρα μας με την Παναγίτσα”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Τρεις αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον! (20η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (25/3). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ένσταση της ΧΒΑ στον αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας

pannikolaou