Α ΕΣΚΑΣΕ

Αντώνης Τορβάς: ”Κάναμε δύο βήματα πίσω”

Ο κόουτς της Μαλεσίνας Αντώνης Τορβάς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Μάκαρο παρά τη νίκη με 66-64, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ”’κάναμε δύο βήματα πίσω” με αυτή την εμφάνιση. 

Αρχικά, να δώσω συγχαρητήρια στην Άμφισσα που ήταν πολύ καλή, που ποτέ δεν παράτησε τον αγώνα, ακόμα και όταν καταφέραμε να ξεφύγουμε με +7 πόντους. Έπαιξαν σκληρά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε δύο βήματα πίσω στο συγκεκριμένο ματς στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος. Κάναμε λάθη σε θεμελιώδη πράγματα, δεν τρέξαμε σωστά, δεν κινηθήκαμε σωστά μέσα στο γήπεδο χωρίς τη μπάλα. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα στις βασικές αρχές του παιχνιδιού μας. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από την εμφάνισή μας, δεν επιτρέπεται για την ποιότητα της ομάδας μας να πετυχαίνουμε μόλις 66 πόντους”.

Σε ερώτηση για το αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μέχρι τώρα η Μαλεσίνα παίρνει θετικά αποτελέσματα μόνο στην έδρα της ο κόουτς απάντησε: ‘‘Κατ’ αρχήν, είμαστε μια ομάδα που δεν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία, άρα δουλεύουμε για να καλύψουμε παράλληλα το χαμένο έδαφος. Έπειτα, κάνουμε λίγες προπονήσεις για να βελτιωθούμε στο βαθμό που θέλουμε και μπορούμε πραγματικά. Μέχρι τώρα έχουμε χάσει και τους δύο αγώνες που δώσαμε εκτός έδρας, αρχικά στη Λαμία που θεωρητικά είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, στο τελευταίο σουτ και στη Λιβαδειά που και εκεί φτάσαμε κοντά τη νίκη παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί. Πιστεύω ότι θα έρθουν και τα εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα, είμαστε μια ομάδα που έχουμε ταλέντο και δυνατότητες”. 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Νέοι πίνακες και 24αρια στα κλειστά Αρτάκης και ΔΑΚ Χαλκίδας!

pannikolaou