FEATUREDΑ1

Ο Βαγγέλης Αγγέλου νέος κόουτς της Λάρισας!

Επιστροφή στη Baketleague για τον Χαλκιδέο τεχνικό Βαγγέλη Αγγέλου, που ήρθε σε συμφωνία και αναλαμβάνει τη Λάρισα στο δύσκολο δρόμο της σωτηρίας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο έμπειρος κόουτς, αποδέχθηκε την πρόταση της Θεσσαλικής ομάδας που δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν μετρώντας μόλις μια νίκη τις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Το ντεμπούτο του Αγγέλου στον πάγκο της Λάρισας αναμένεται να γίνει το επόμενο Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο καθώς αυτή την εβδομάδα η Basketleague έχει διακοπή λόγω των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 57χρονος κόουτς, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΓΕ Χαλκίδας (1996-2002) την οποία οδήγησε από τη Γ’ Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως ασίσταντ κόουτς στους Άρη, Μαρούσι, Ντινάμο Μόσχας με την οποία κατέκτησε το Eurocup, ως πρώτος προπονητής σε ΑΕΚ και Τρίκαλα, ενώ στον Ολυμπιακό ως βοηθός του Ίβκοβιτς κατέκτησε τη Euroleague το 2012 καθώς και το πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας τη διετία 2001-12.

Έχει διατελέσει επίσης, πρώτος προπονητής στην Εφές Αναντολού, τον Άρη Θεσσαλονίκης (δύο φορές) και τον Προμηθέα Πατρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος κόουτς της Λάρισας ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: ”Για μένα πολύ ενδιαφέρουσα η γνωριμία με την ομάδα που προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το μπάσκετ στην πόλη της Λάρισας, μια πόλη με μεγάλη ιστορία στο άθλημα, με επικεφαλής τον κ. Ριζούλη, αλλά και με τους συνεργάτες του. Θα προσπαθήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και λέμε λιγότερα. Προέχει να γνωριστούμε όλοι καλύτερα ώστε να δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Είμαι βέβαιος πως όλο αυτό το εγχείρημα μπορεί και θέλει να το στηρίξει η πόλη της Λάρισας”.

Ο Αγγέλου θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από τη διοίκηση της νέας του ομάδας.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

U-21: Έκανε το 3/3! Πρωτέας Σχηματαρίου-Ένωση Ιλίου 68-40

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou