ΠΑΙΔΩΝ

Ο Ερμής Σχημ. επιλέχθηκε στο πρόγραμμα αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ

Ο Ερμής Σχηματαρίου επιλέχθηκε στο πρόγραμμα ”Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ” και η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή επισημαίνει: 

Η διοίκηση του Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας επιλέχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ» ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ακαδημίες, βασιζόμενη τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με περηφάνια και χαρά. Ταυτόχρονα ανεβάζει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μικρές αθλήτριες και στους μικρούς μας αθλητές. Είτε πρόκειται για αθλούμενους, είτε για υποψήφιους μελλοντικούς αθλητές.
Βασική παροχή του προγράμματος αυτού στο οποίο θα συμμετέχουν 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών μας. Σε συνδυασμό με την παροχή ρουχισμού και πληροφοριών (μέσο σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων) για τους γονείς, τους αθλητές και τους προπονητές. Το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ μας βοηθάει να ανεβάσουμε το επίπεδο λειτουργίας και να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου για αυτή την μεγάλη επιτυχία. Τον πρόεδρο του συλλόγου, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, τον υπεύθυνο των ακαδημιών μας Νίκο Οικονόμου και φυσικά τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες του συλλόγου.
Αυτή είναι άλλη μία αναγνώριση των προσπαθειών μας για την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε”.

Σχετικά άρθρα

Τα κορυφαία buzzer beaters στην ιστορία του ΝΒΑ! (video)

pannikolaou

Μέγας είσαι…Λούκα Ντόντσιτς! Τρομερό buzzer-beater! (video)

pannikolaou

Πρέπει να γίνουν εκλογές άμεσα στην ΕΟΚ; -Waverpoll.com

pannikolaou