Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Είχαμε τεράστιο επιθετικό πρόβλημα”

Ο προπονητής του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου έδωσε συγχαρητήρια στον Κάδμο για τη νίκη του, τονίζοντας όμως πως περισσότερο από την ήττα το γεγονός του τραυματισμού του Νίκου Κικίδη επισκίασε τα πάντα. Στο αγωνιστικό κομμάτι επισήμανε το επιθετικό πρόβλημα, αναφέροντας πως μετά από αυτή την ήττα η κατάσταση έχει δυσκολέψει για την ομάδα του. 

‘Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κάδμου για τη νίκη της, για εμάς η ήττα έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του παίκτης μας, του Νίκου Κικίδη. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. Εμείς ως σύλλογος, θα είμαστε μαζί του σε ότι χρειαστεί σε αυτό το διάστημα. 

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε τεράστιο επιθετικό πρόβλημα όπως φαίνεται άλλωστε και από τους μόλις 51 πόντους που πετύχαμε. Με τόσο χαμηλό σκοράρισμα δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια όσο και αν προσπαθήσεις στην άμυνα. Πρέπει από εδώ και στο εξής να δουλέψουμε πολύ, να βρούμε αυτοματισμούς γιατί παρότι είναι νωρίς τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση μετά από αυτή την ήττα και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο μέσα στο γήπεδο για να καταφέρουμε και να γυρίσουμε την κατάσταση”.

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή Ψάλτου στον Λοκρό Αταλάντης!

pannikolaou

Βασ. Γουρνής: ”Στόχος μας η ολοκλήρωση των έργων εντός του γυμναστηρίου στους επόμενους 2 μήνες”

pannikolaou

Κάδμος: Πήρε Γεροντίτη, ανανέωσε με Αναστασίου και Φλώτσιο!

pannikolaou