Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Άδικη η αποβολή του Σκεμπέ”

Ο κόουτς του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου τόνισε στις δηλώσεις του για το χθεσινό αγώνα της ομάδας του στην Ιτέα, πως καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Σκεμπέ στη δ’ περίοδο, ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε πως σημαντικό ρόλο έπαιξαν ακόμα οι τεχνικές ποινές, τα αντιαθλητικά φάουλ αλλά και οι απουσίες των Καψούλη και Τσίτση. 

Είχαμε να διαχειριστούμε δύο σημαντικές απουσίες, των Καψούλη και Τσίτση που είναι βασικοί παίκτες στην ομάδα μας, όμως καταφέραμε και διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα μένοντας στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τέλους.

Δυστυχώς όμως, δεχτήκαμε 3 τεχνικές ποινές, 2 αντιαθλητικά φάουλ και μια άδικη αποβολή του καλύτερου παίκτη μας, του Σκεμπέ, που βλέποντας τον πατέρα του να προπηλακίζεται στην εξέδρα έτρεξε προς το μέρος του χωρίς να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και αποβλήθηκε. Αναγκαστήκαμε έτσι λοιπόν, να παίξουμε τα τελευταία 7′ χωρίς τον καλύτερο μας παίκτη και αυτή ήταν μια ακόμα σημαντική απουσία αν υπολογίσετε και εκείνες των Τσίτση και Καψούλη από την περιφέρεια. 

Θέλω να πω επίσης, πως σε όλο τον αγώνα σουτάραμε 8 βολές, ενώ οι αντίπαλοι μας σε κανένα 10λεπτο δεν συμπλήρωσαν ομαδικά φάουλ. 

Να ευχαριστήσω επίσης, τους προπονητές και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας που ήταν άψογοι στη φιλοξενία τους, σε αντίθεση με τις απαράδεκτες συνθήκες στην εξέδρα. 

Εμείς από την πλευρά μας, ελπίζουμε να έχουμε ίδιες διαιτησίες στην έδρα μας…”. 

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou