Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Δαδίτσιος: ”Κρίθηκε στο πρώτο μέρος που δεν πήραμε διαφορά”

Ο κόουτς της Προοδευτικής Λάρυμνας Ανέστης Δαδίτσιος τόνισε στις δηλώσεις του πως σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πήρε διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως το δικό της ρόλο είχε και η κούραση στο τέλος, εξαιτίας του μικρού ροτέϊσον στην ομάδα του λόγω των απουσιών Σοροπάνη και Κυριάκου αλλά και τον τραυματισμό του Καρατράντου.

Έδωσε επίσης συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, ενώ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε πως η ομάδα του πρέπει να παλεύει όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να δει τι θα έχει καταφέρει

Σήμερα, σε αντίθεση με ότι γινόταν μέχρι τώρα, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και με κινητικότητα σε άμυνα και επίθεση βρεθήκαμε στο 10′ να κερδίζουμε με 22 -14. 
Στο 2ο δεκάλεπτο όμως φάνηκε η απουσία του βασικού μας ψηλού (Σοροπάνης) αφού δώσαμε πολλές δεύτερες και τρίτες επιθέσεις από τα πολλά χαμένα αμυντικά μας ρημπάουντ με αποτέλεσμα να μπει και πάλι στο παιχνίδι η αντίπαλη ομάδα.  Από κει και πέρα το παιχνίδι παιζόταν με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και να κριθεί στις λεπτομέρειες. 
Αποκορύφωμα το τριπλό χαμένο αμυντικό ρημπάουντ στο τέλος του αγώνα που έδωσε το 3ποντο στον Γρηγοράκη και το ματς στην ομάδα της Παναγίτσας.
Επειδή έχουμε μάθει να παίζουμε με μεγάλο ροτέϊσον στα παιχνίδια μας, σήμερα μας στοίχησαν οι απουσίες Σοροπάνη και Κυριάκου αλλά και Καρατράντου που τραυματίστηκε στο 4ο δεκάλεπτο. Έτσι κάποια παιδιά ήταν δικαιολογημένα κουρασμένοι στο τέλος και αυτό μας στοίχισε.
Το παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο που δεν καταφέραμε να πάρουμε διαφορά ασφαλείας εκμεταλλευόμενοι την καλή μας επίθεση.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναγίτσας και στον κόουτς Μιχαήλ.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς οφείλουμε να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας με την περισσότερη αγωνιστικότητα και πάθος και στο τέλος να δούμε τι θα καταφέρουμε”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Τρεις αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον! (20η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (25/3). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ένσταση της ΧΒΑ στον αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας

pannikolaou