Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Κάδμου για τη διαιτησία

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία για τη διαιτησία των Ντάνου-Τσάλα στο χθεσινό αγώνα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ Κάδμου-Γ.Σ. Ιτέας εξέδωσαν οι γηπεδούχοι, αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

Στο ίδιο έργο θεατές. Τον παραπάνω τίτλο θα μπορούσε να έχει ο αγώνας που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη 11/12/19 για την 8η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα στην Ε.Σ Κάδμος και τον Γ.Σ Ιτέας καθώς στις περισσότερες φετινές αναμετρήσεις οι αντίπαλοι του Κάδμου πάνω στο παρκέ είναι παραπάνω από πέντε. Πρώτη φορά ο σύλλογος μας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ασχοληθεί με την διαιτησία γιατί κάθε φορά θέλαμε να μείνουμε στο ανθρώπινο λάθος. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Κύριοι της ΚΕΔ κύριε πρόεδρε της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε σήμερα γίνατε μάρτυρες μιας διαιτησίας από αυτές που ο χαρακτηρισμός «εχθρική» είναι μάλλον επιεικής. Το σύνολο της συμπεριφοράς και των αποφάσεων των διαιτητών καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για τις προθέσεις
και το σκεπτικό τους. Δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο. Ίση αντιμετώπιση μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου”.

Σχετικά άρθρα

Covid-19: Κατέβηκαν επίπεδο αρκετοί δήμοι στην Εύβοια αλλά και στην Αταλάντη

pannikolaou

Τα κορυφαία buzzer beaters στην ιστορία του ΝΒΑ! (video)

pannikolaou

Επίσημα ο Βαγγέλης Αγγέλου προπονητής της ΑΕΚ! Ανακοινώθηκε και ο Διονύσης Αγγέλου!

pannikolaou