Α ΕΣΚΑΣΕ

Αντ. Τορβάς: ”Αποδείξαμε πολλά με την απόδοση μας στο β’ ημίχρονο”

Ο προπονητής της Μαλεσίνας Αντώνης Τορβάς στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του απέδειξε πολλά με την απόδοσή της στο β’ ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Πετράκο λέγοντας πως δικαιώνει την άποψή του πως είναι ο καλύτερος ψηλός της κατηγορίας. Επίσης, απεύθυνε παράκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τους νεαρούς αθλητές της ομάδας του. 

Πριν αναφερθώ στον αγώνα με την ομάδα της Χαλκίδας, θέλω να πω, ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουμε στο αντρικό μας 5 παιδιά από το παιδικό όλα από την περιοχή μας, που έχουν ρόλο στην ομάδα και αγωνίζονται σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν δεν έρθουν να τα υποστηρίξουν και να τους δώσουν θάρρος οι δικοί μας άνθρωποι, ποιος περιμένουμε να το κάνει; 

Όσο για το παιχνίδι. Έχω την τύχη να έχω στη διάθεση μου τον Πετράκο, τον καλύτερο ψηλό της κατηγορίας, που με τον τρόπο που αγωνίζεται δικαιώνει τα πιστεύω μου. Αν βελτιώσει κάποια κομμάτια στο παιχνίδι του, που μπορεί να το κάνει, αμφιβάλω αν θα παίζει σε τοπικές κατηγορίες στο άμεσο μέλλον. Έγινε ένα πολύ καλό ματς, η Χαλκίδα ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, μπορώ να πω ότι έκανε το τέλειο παιχνίδι. Εμείς με την απόδοσή μας στο β’ ημίχρονο, αποδείξαμε πως αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές θα μπορούσαμε να ήμασταν στο top επίπεδο της κατηγορίας, μέσα στις 2-3 πρώτες θέσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων γιατί απέδειξαν ότι αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές στους αγώνες”. 

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Νέοι πίνακες και 24αρια στα κλειστά Αρτάκης και ΔΑΚ Χαλκίδας!

pannikolaou