Α ΕΣΚΑΣΕ

Αν. Δαδίτσιος: ”Όταν έχεις να ανέβεις ένα βουνό δεν κοιτάς την κορυφή”

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έμεινε ο προπονητής της Προοδευτικής Λάρυμνας Ανέστης Δαδίτσιος, που τόνισε πως η ομάδα του είχε εκτός των άλλων και τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει μετά την αρχική διψήφια διαφορά εις βάρος της. Σημείωσε επίσης χαρακτηριστικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πως ”Όταν έχεις να ανέβεις ένα βουνό δεν κοιτάς την κορυφή γιατί μπορεί να λυγίσεις, αλλά κοιτάς χαμηλά, το επόμενο βήμα σου”. 

Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων γιατί βοήθησαν να γίνει ένα δυνατός αλλά σε αθλητικά πλαίσια αγώνας.

Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να αιφνιδιάσουμε την αντίπαλη ομάδα αφού μπορεί να μας υποτιμήσουν λόγω της βαθμολογικής μας θέσης. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και μάλιστα πολύ νωρίς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με διψήφια μάλιστα διαφορά. Καταφέραμε όμως στο 2ο δεκάλεπτο να γυρίσουμε το παιχνίδι μέσα από την καλή μας άμυνα. Πέρα από το 1ο δεκάλεπτο που χάσαμε, είμαστε καλοί στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και κερδίσαμε τα επόμενα τρία δεκάλεπτα και μάλιστα κάποια στιγμή είμαστε μπροστά με 11 πόντους. Στο τέλος όμως ήταν τέτοια η λαχτάρα μας να κερδίσουμε το ματς που δώσαμε το δικαίωμα στην ομάδα του Πρωτέα να μειώσει το σκορ.

 Έχω δηλώσει και θα συνεχίσω να το δηλώνω ότι είμαι ευτυχής για τους συνεργάτες που έχω δίπλα μου (διοίκηση – παίκτες) γιατί είμαστε μια οικογένεια, αγαπημένοι, με θαυμάσιο κλίμα, που ένας στηρίζει τον άλλο και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο.
Πάλι σήμερα αγωνιστήκαμε με απουσίες αφού έλειπε ο Καρατράντος (τραυματίας) και οι δυο Μαλέρδοι Μάριος & Χρήστος που είναι εκδρομή με το σχολείο, ωστόσο οι υπόλοιποι φρόντισαν να καλύψουν τα κενά τους.
Όταν έχεις να ανέβεις ένα βουνό δεν κοιτάς την κορυφή γιατί μπορεί να λυγίσεις αλλά κοιτάς χαμηλά το επόμενο βήμα σου, έτσι κι εμείς κοιτάμε ταπεινά το επόμενο βήμα μας που είναι ο αγώνας στο Αλιβέρι”. 

Σχετικά άρθρα

Το μπάσκετ στο σημείο μηδέν: 20 παράγοντες ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ σχολιάζουν την επικαιρότητα

pannikolaou

ΠΣΑΚ: ”Σημαντικές οι εκλογές, αλλά μπάσκετ χωρίς… μπάσκετ ΔΕΝ υπάρχει…”

pannikolaou

Covid-19: Τάσεις εξασθένισης σε Εύβοια και Φθιώτιδα

pannikolaou