Α ΕΣΚΑΣΕ

Απ. Αναστασίου: ”Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία”

Ο παίκτης-προπονητής του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως έμεινε ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες, ενώ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για την τελευταία φάση της παράτασης. 

Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, απόλυτα ισορροπημένο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας στο Αλιβέρι, αντιδράσαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι θέλει και τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Το ενθαρρυντικό είναι πως τα νεαρά παιδιά φαίνεται να ”ξεψαρώνουν” μπασκετικά, να αντιλαμβάνονται τι τους ζητάμε και να βοηθάνε ουσιαστικά την ομάδα μας. 

Έχουμε όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως από τον Τσάλα για τα σφυρίγματά του και ιδίως για την τελευταία φάση του αγώνα όταν μου έχει γίνει καθαρό φάουλ την ώρα που πάω να περάσω τον αντίπαλό μου και το οποίο δεν σφυρίχτηκε. Θα φανεί ξεκάθαρα και στο βίντεο του αγώνα, ήταν καθαρό φάουλ. Δυστυχώς όμως, οι αποφάσεις των διαιτητών δεν παίρνονται πίσω, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα μας”. 

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou