Α ΕΣΚΑΣΕ

Απ. Αναστασίου: ”Γυρίσαμε στο ματς με τεράστια ψυχικά αποθέματα”

Ο Αποστόλης Αναστασίου μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Πρωτέα Σχηματαρίου τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι στο τέλος δεν τα κατάφερε, μπόρεσε να γυρίσει στη διεκδίκηση του ματς έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, ενώ όπως είπε, όποιος και αν κέρδιζε στο τέλος θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ξεκαθάρισε πως στόχος του Κάδμου είναι η παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

”Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τον Πρωτέα να καταφέρνει προς το τέλος να ξεφύγει με 4-5 πόντους.

Στο β’ ημίχρονο η εικόνα τους ματς έδειχνε να γέρνει προς την ομάδα του Σχηματαρίου που είχε περισσότερες λύσεις στην επίθεση και είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Από την πλευρά μας, σημαντική απώλεια ήταν ο Κουτσούμπας με αποτέλεσμα να είμαστε μόλις 4 άντρες συν τους μικρούς. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα πετυχαίνοντας την επιστροφή στη διεκδίκηση του ματς που τελικά κρίθηκε με το buzzer beater του Στεφάνου στη λήξη. Όπως πήγε το ματς, θεωρώ πως όποιος κατάφερνε να φτάσει στην νίκη θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, κοιτάζουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ένα-ένα ξεχωριστά και επικεντρωνόμαστε στον αγώνα μας στο Αλιβέρι. Στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η παραμονή της και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε”. 

 

Σχετικά άρθρα

Παράταση μεταγραφών έως 5 Οκτωβρίου και για τις τοπικές Ενώσεις!

pannikolaou

Μαζί για 5η χρονιά Stereabasket Awards και Bfresh!

pannikolaou

Φιλικό: Απόλλων Λιβαδειάς-Προοδευτική Λάρυμνας 56-59 (pics)

pannikolaou