Γ ΕΘΝΙΚΗ

Δωρέαν Χριστουγεννιάτικο Camp από τον Ερμή Σχηματαρίου!

Το δικό του Χριστουγεννιάτικο camp διοργανώνει το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου ο Ερμής Σχηματαρίου, με δωρεάν συμμετοχή από όλους τους νεαρούς αθλητές, ενώ αφιλοκερδώς θα εργαστεί και ο κόουτς της ομάδας Νίκος Οικονόμου!

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου για τη διοργάνωση του camp:

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα δράση του συλλόγου μας, του Ερμή Σχηματαρίου, ο οποίος μετά από πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας, κ. Νίκου Οικονόμου, διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο μπασκετικό camp για όλα τα παιδιά της περιοχής. Το camp αυτό θα διοργανωθεί το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου με τον τεχνικό μας να εργάζεται αφιλοκερδώς προκειμένου να φέρει το μπάσκετ πιο κοντά στα παιδιά.
Έχοντας θέσει εξ αρχής ως «μότο» του συλλόγου μας για τις ακαδημίες το σλόγκαν «Κλείσε το ρούτερ, πιάσε μια μπάλα», δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε ανάλογη σκέψη και στις διακοπές των παιδιών για τα Χριστούγεννα. Στόχος μας στο camp που διοργανώνουμε είναι η απομάκρυνση των παιδιών από το διαδίκτυο και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μέσω του αθλητισμού, που θα προάγει τόσο την κοινωνικοποίηση τους όσο και την αθλητική τους προσωπικότητα.
1. Με τη δήλωση της συμμετοχής τους, όλα τα παιδιά θα παραλάβουν ένα συλλεκτικό μπλουζάκι.
2. Κατά τη διάρκεια του camp, ένας διακεκριμένος ψυχολόγος αλλά και ένας καταξιωμένος διατροφολόγος θα ενημερώσουν τους αθλητές για θέματα ιδιαίτερα σημαντικά αλλά και απαραίτητα για την ομαλή πορεία της ζωής τους.
3. Ένας επιτυχημένος γυμναστής αλλά και ένας αθλίατρος θα φροντίσουν την καθημερινή εκγύμναση των αθλητών με σκοπό την άρτια εκπαίδευση τους.
4. Τέσσερις προπονητές με επικεφαλή τον κ. Νίκο Οικονόμου θα είναι υπεύθυνοι για το ασκησιολόγιο και την τριήμερη εκγύμναση των παιδιών.
5. Σε όλους τους αθλητές θα παρέχονται δωρεάν καθημερινά νερό, χυμός και σάντουιτς.
6. Κάθε παιδί θα παραλάβει στο τέλος της τρίτης ημέρας ένα δίπλωμα συμμετοχής.
Προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της περιοχής αποφασίσαμε το camp αυτό να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ειναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να δούμε το γήπεδο γεμάτο τις άγιες ημέρες και τα παιδιά μας να λαβουν τη σωστή αθλητική εκπαίδευση αλλά και την ψυχαγωγία που παρέχει ο υγιής αθλητισμός”.

Σχετικά άρθρα

Στις 30 Μαΐου οι εκλογές της ΕΟΚ!

pannikolaou

Ανακοίνωση ΕΟΚ για εκλογές στις 30 Μαΐου

pannikolaou

Υπογράφηκε η ενεργειακή αναβάθμιση για το κλειστό Κανήθου!

pannikolaou