Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλ. Χαντζής: ”Σημαντική νίκη παρά τα διαρκή προβλήματα τραυματισμών”

Ο προπονητής του Πρωτέα Σχηματαρίου Ηλίας Χαντζής τόνισε πως τα εύκολα λάθη της ομάδας του στο τέλος έδωσαν τη δυνατότητα στην Αναγέννηση Λαμίας να επιστρέψει στον αγώνα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους αντιπάλους του αλλά και στη διοίκηση της ομάδας του που όπως είπε χαρακτηριστικά, στέκεται με σύνεση και ακεραιότητα δίπλα στο σύλλογο.

Σε ένα παιχνίδι απέναντι στην δίκαια πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη παρ όλο ότι από την αρχή της χρονιάς παίζουμε με προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουμε καταφέρει να αγωνιστούμε πλήρεις. Στο μεγαλύτερο μέρος του το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.
Παρ’ όλα αυτά στην 4η περίοδο είχαμε πάλι διαφορά 8 πόντων 2:30 πριν το τέλος και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τα εύκολα λάθη μας έδωσαν στον αντίπαλο το δικαίωμα να οδηγήσει το ματς στις λεπτομέρειες..
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας που έχει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο καθώς και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν. Τέλος να αφιερώσω την χθεσινή νίκη προσωπικά στην διοίκηση της ομάδος μου που με την σύνεση και την ακεραιότητα που τους διακρίνει κρατάει την ομάδα ενωμένη σε όλες τις στιγμές και δίνει το στίγμα και τον χαρακτήρα του συλλόγου”.

 

Σχετικά άρθρα

Στις 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές της ΕΟΚ!

pannikolaou

Άρης Θήβας: Εκλογές με μέτρα και συμμετοχή! Την Πέμπτη το νέο Δ.Σ.

pannikolaou

Συνεχίζουν μαζί Λοκρός και Δημ. Σοροπάνης!

pannikolaou