Α ΕΣΚΑΣΕ

Θανάσης Λασπάς: ”Το παιχνίδι κρίθηκε στην τεχνική ποινή στον Σπύρου”

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο προπονητής του Αστέρα Αλιβερίου Θανάσης Λασπάς παρά την ήττα της ομάδας του στην Ιτέα από την τοπική ομάδα, τονίζοντας πως το παιχνίδι κρίθηκε στην τεχνική ποινή στον Σπύρου αλλά και στα δύο φάουλ, που όπως υποστηρίζει, δεν δόθηκαν στο τέλος σε Φωτητζόγλου και Κανάκη. 

Για τη συνέχεια επισήμανε την καθοριστική σημασία που έχει ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας με τον Κάδμο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Ιτέας για τη φιλοξενία.

”Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εικόνα και την μεγάλη μάχη που έδωσαν στο σημερινό (χθεσινό) παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο πήγαινε πόντο πόντο εμείς σαν ομάδα παρόλο το 0-5 θέλαμε να δείξουμε στο γήπεδο ότι μας αδικούν αυτές οι ήττες και ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο φάουλ και στην τεχνική ποινή του Σπύρου. Χωρίς λόγο και αιτία αποβλήθηκε από το παιχνίδι με το 5ο φάουλ. Περάσαμε μπροστά 61-62 στα 19 δευτερόλεπτα. Η Ιτέα στην τελευταία επίθεση ευστόχησε σε ένα τρίποντο με κρεμασμένο τον Κανάκη πάνω του. Στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα δεν δόθηκε φάουλ πάνω στο layup του Φωτητζόγλου και στην συνέχεια δεύτερο φάουλ στον Κανάκη. Ατυχία θεωρώ ότι είναι ο τίτλος που μπορώ να βάλω στο σημερινό παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι με την πολύ καλή ομάδα του Κάδμου είναι για μας καθοριστικό και θα καταθέσουμε ψυχή και σώμα στο παρκέ. Συγχαρητήρια στην Ιτέα για την νίκη και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou

Αναβλήθηκαν εκ νέου οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Δύο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Σοροπάνη…

pannikolaou