Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάκης Φώτου: ”Ιδανικοί αυτόχειρες, χάσαμε δικό μας παιχνίδι”

Ο προπονητής του Τελεθριακού Μάκης Φώτου χαρακτήρισε ως ιδανικό αυτόχειρα την ομάδα του που έχασε, όπως είπε, ένα δικό της παιχνίδι, ενώ για τη συνέχεια έθεσε ως στόχο το 3/3 μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Έδωσε επίσης, συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Λιβαδειάς για την ανατροπή στο σκορ, αλλά και στους διαιτητές Χαϊνά-Τσάλα  για την παρουσία τους στον αγώνα.

‘Ξεκινώντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα για την προσπάθεια της σε όλο το χρονικό διάστημα του παιχνιδιού και στους δύο διαιτητές για την παρουσία τους σε ένα τόσο δύσκολο και συναρπαστικό παιχνίδι. 
Πρέπει όμως να χαρακτηριστούμε ως ιδανικοί αυτόχειρες και να κάνουμε την αυτοκριτική μας, πως ένα ματς στο χρονικό σημείο που αποκτήσαμε τη διαφορά των 10-15 πόντων, δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε και να δώσουμε το δικαίωμα στην ομάδα της Λιβαδειάς να πιστέψει στην ανατροπή, να ανοίξει την άμυνά της στα 4/4 του γηπέδου να μας πιέσει και να μας αναγκάσει σε βεβιασμένες επιλογές χωρίς λογική, πράγμα απαράδεκτο για την εμπειρία μας. 
Αστοχία στις βολές, χαμένα λέί-απ, σουτ με καλές προϋποθέσεις που δεν βρήκαν στόχο οδήγησαν το παιχνίδι εκεί που πήγε. Σίγουρα είναι μια ήττα που μας πονάει ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, πρέπει να ανασυνταχθούμε γρήγορα γιατί η διακοπή δεν μας έκανε καλό πράγμα που φάνηκε και από τις ανάσες μας στο τελευταίο 10λεπτο και να κάνουμε οπωσδήποτε τα 3/3 μέχρις τις διακοπές των Χριστουγέννων”. 

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Θωμάς στον Άρη Θηβών!

pannikolaou

Ανανέωσε με Χάρη Αργυρίου ο ΓΑΣ Βασιλικού

pannikolaou

Τέσσερις ανανεώσεις η ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

pannikolaou