Γ ΕΘΝΙΚΗ

Οικονόμου 5ετίας στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου!

Οικονόμου 5ετίας στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει επίσημα σήμερα την επέκταση της συνεργασίας!

Ο Νίκος Οικονόμου ανέλαβε πέρυσι μεσούσης της περιόδου τον Ερμή τόσο το αντρικό τμήμα όσο και τις ακαδημίες και σήμερα με την ανακοίνωση αυτή, οι δύο πλευρές έκαναν γνωστή την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα 5 χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή και η δήλωση του προέδρου της ομάδας Φάνη Φλώτσιου:

Πιστή στο πλάνο της η διοίκηση του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου με το Νίκο Οικονόμου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν την υποδειγματική συνεργασία τους, μέσα από την οποία ο στόχος είναι ένας: Να μεγαλώσουν οι ακαδημίες του Ερμή, με τις αρχές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας. Στοιχεία που διέθετε και ο προπονητής μας στην μακρά και επιτυχημένη αθλητική του διαδρομή. «Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας, να συνεργάζεται σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και ειδικά σε εκείνα που αφορούν τα παιδιά, τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές, με τον Νίκο Οικονόμου. Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε δημιουργήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου Φάνης Φλώτσιος”.Και συνέχισε: “Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, να επενδύσουμε στα παιδιά του τόπου μας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες μετά και την αναγνώριση της Ακαδημίας μας από την ΟΠΑΠ ΑΕ ως αθλητική ακαδημία ΟΠΑΠ. Το αναπτυξιακό κομμάτι είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας και δεν θα μπορούσαμε να μην επενδύσουμε στις γνώσεις και την εμπειρία του κ. Οικονόμου”.

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση ΕΟΚ για εκλογές στις 30 Μαΐου

pannikolaou

Υπογράφηκε η ενεργειακή αναβάθμιση για το κλειστό Κανήθου!

pannikolaou

Εκλογές ΕΟΚ: Παρέμειναν στις θέσεις τους Βασιλακόπουλος-Γολέμης, όπως και…οι δύο διοικήσεις!

pannikolaou