Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Δαδίτσιος: ”Κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση”

Ο προπονητής της Προοδευτικής Λάρυμνας Ανέστης Δαδίτσιος στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Αστέρα Αλιβερίου επισήμανε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι κατώτερη των περιστάσεων με λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Όλη την βδομάδα λέγαμε, ότι για να έχει αντίκρυσμα η νίκη επί του πρωτοπόρου Πρωτέα, πρέπει να συνοδευτεί με νίκη και επί του Αλιβερίου, γιατί οι νίκες με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους μετρούν διπλά.
  Ωστόσο δυστυχώς σε αυτό το κρίσιμο ματς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, με κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, με νευρικότητα και άγχος. 
  Καθοριστικό σημείο στο δεύτερο 10λεπτο η νευρικότητα που παρασυρθήκαμε από το γεγονός ότι κακώς δεν μας μέτρησε ένα καλάθι μας η γραμματεία. Εκεί κακώς χάσαμε την συγκέντρωση μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό.
  Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση, κερδίσαμε το 3ο 10λεπτο και αρχίσαμε να μπαίνουμε πιο σωστά στο παιχνίδι. Στο 4ο 10λεπτο ανοίξαμε τον ρυθμό πιέζοντας τους αντιπάλους, παίξαμε μέσα στο καλάθι και θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς αν δεν είμαστε τόσο πολύ άστοχοι από την γραμμή των βολών αλλά και από το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μας πέτυχαν κάποια πολύ μεγάλα σουτ και ειδικά από κάποια παιδιά που δεν περιμέναμε.
   Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλιβερίου που έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από εμάς την νίκη και την πέτυχε δίκαια.
   Συγχαρητήρια και στους διαιτητές Χουγιάζο & Χαϊνά που σε ένα δύσκολο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλοί.
   Εμείς θα προσπαθήσουμε στην διακοπή των εορτών να ανασυγκροτηθούμε, να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι με την νέα χρονιά.
   Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και χαμόγελο”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou