FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κακή άμυνα-κακή ήττα! (Άρης Θήβας-ΦΕΑ 75-81)

Η κακή άμυνα του Άρη Θήβας στο πρώτο ημίχρονο έδωσε το δικαίωμα στη ΦΕΑ να πάρει το πάνω χέρι στο ματς και κερδίζοντας στο κομμάτι της ψυχολογίας πήρε τελικά μια σπουδαία νίκη στο κλειστό της Θήβας επί του Άρη με 75-81.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Άρη στο γήπεδό του που ”πλήρωσε” εκτός από όλα τα άλλα και τα προβλήματα τραυματισμών με τον Γκρινιάρη να κάνει την υπερπροσπάθεια και να παίζει αλλά να μην μπορεί να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσής.

Ο Άρης δέχθηκε 53 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και όταν στη συνέχεια βελτίωσε το αμυντικό κομμάτι άρχισε να τα..χαλάει στην επίθεση με αποτέλεσμα η ΦΕΑ που είναι μια πολύ καλή ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση να φεύγει από τη Θήβα με το ροζ φύλλο αγώνος.

Ο αγώνας κρίθηκε στο φινάλε, με καθοριστικούς πόντους για τους νικητές από τους Μιχόπουλο και Στεργιάκη.

Από τον Άρη πολύ καλός στην επίθεση ο Παρδακάς με 28 πόντους, που όμως αποδείχθηκε, δεν ήταν αρκετοί για να φέρον τη νίκη για την ομάδα του Βαγγ. Ματσαγγούρα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καρακάσης-Λάμπος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-24, 47-53, 62-63, 75-81.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Ματσαγγούρας-Φραγκούλης): Πανταζής 5 (1), Κόλλιας, Ματσαγγούρας, Γκρινιάρης 7 (1), Παγώνης, Παρδακάς 28 (1), Χαρατσής, Γιώτης, Γκιζογιάννης 14 (3), Ντέντα, Τριανταφύλλου 8, Ανέστης 13.

ΦΕΑ (Καρατζάς-Καρακατσάνης): Καστανιώτης 6, Μπάρδας 2, Ρομοσιός 2, Καραλευτέρης 10 (1), Στεργιάκης 16 (1), Αναούτης, Δρακάκης, Λίτσιος 14 (1), Μιχόπουλος 13 (1), Πανουσόπουλος, Μοίρας, Τρικαλιώτης 18 (4).

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou