Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ. Μωραΐτης: ”Είχαμε μεγάλο κίνητρο απέναντι στους πρωτοπόρους”

Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης επισήμανε πως το κίνητρο των παικτών για νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Λαμίας ήταν μεγάλο, με τον ίδιο να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι μόνο στο χθεσινό αγώνα αλλά σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. 

Εκθείασε επίσης τους Ευθυμίου και Μπαντελά, με τον δεύτερο όπως είπε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία ματς.

”Το χθεσινό ματς ήταν από μόνο του γεμάτο κίνητρα. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, με την ομάδα με την καλύτερη άμυνα, με την ομάδα η οποία έχει περάσει από παντού (κερδίζει και άνετα) με μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ ταλαντούχο αλλά ταυτόχρονα και έμπειρο. Όλα αυτά λοιπόν ήταν δεδομένα και δεν χρειαζόταν να ψάξουμε κάτι έξτρα ώστε τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους! Αν εξαιρέσω τα δυο πρώτα πεντάλεπτα των ημιχρόνων στο υπόλοιπο μέρος του ματς είμασταν εξαιρετικοί . Στο πρώτο πεντάλεπτο χάναμε τα ριμπάουντ και είχαμε πρόβλημα στα side pick and roll της Λαμίας. Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που περιμέναμε ότι μπορεί η αντίπαλη ομάδα να χρησιμοποιήσει ζώνη, αιφνιδιαστήκαμε και είχαμε βιαστικές επιλογές . Με το πέρασμα του χρόνου προσαρμοστήκαμε και είχαμε αρκετά καλή κυκλοφορία και σουτ με καλές προϋποθέσεις. Πολλές λύσεις πήραμε από το μακρινό σουτ του Ευθυμίου και του Μπαντελά ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία ματς!  Γενικά όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση έχουμε βρει ρόλους και χημεία και πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά . Επίσης περιττό να πω πως η Αναγέννηση Λαμίας φέτος είναι εξαιρετική και σίγουρα θα καταλήξει ψηλά. Άριστοι και οι διαιτητές σε ένα τόσο δύσκολο από πλευράς φάσεων παιχνίδι . Τέλος να πω σε όσους βιάζονται είτε να πανηγυρίσουν είτε να κλάψουν ότι το πρωτάθλημα δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά … Καλές γιορτές με υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο!”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou