Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση του Μάκαρου για τον αγώνα με τον ΓΑΣ Βασιλικού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μάκαρος Άμφισσας για τον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον ΓΑΣ Βασιλικού, κάνοντας αναφορά στις τελευταίες επίμαχες φάσεις του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Άμφισσας:

Στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΓΑΣ Βασιλικού, στα 50 περίπου δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Νασάκης του Βασιλικού σκοράρει από μακρινή απόσταση πατώντας με το δεξί του πόδι τη γραμμή του τριπόντου. Ο διαιτητής Πατάγιας που είναι μπροστά στη φάση και περίπου 3 μέτρα μακριά από τον Νασάκη, υποδεικνύει αμέσως ότι το σουτ είναι 2ποντο , πριν η μπάλα καταλήξει στο καλάθι (φαίνεται καθαρά στο video). Η γραμματεία χρεώνει 2 πόντους και έχουμε ισοπαλία 63-63. Λίγο αργότερα και μετά από διαμαρτυρίες του πάγκου των φιλοξενούμενων η γραμματεία προσθέτει ένα πόντο στο Βασιλικό χωρίς να το έχει υποδείξει κάποιος από τους διαιτητές. Το ματς συνεχίζεται με διαμαρτυρίες από την πλευρά μας προς τη γραμματεία και φτάνουμε στη τελευταία επίθεση με κατοχή της μπάλας για την ομάδα μας και με περίπου 10 δευτερόλεπτα να απομένουν. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο παίχτης μας που κατεβάζει την μπάλα γυρίζει και κοιτάζει το σκορ το οποίο είναι λάθος κάτι που σαφώς επηρεάζει τις αποφάσεις των παιχτών στην εκδήλωση της επίθεση
Σχετικά με την ένσταση του Βασιλικού, όντως ο αθλητής μας δεν αποχώρησε γιατί δεν ενημερώθηκε για το 5ο του φάουλ. Απλά αναφέρουμε αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, ότι στα 2,2 δευτερόλεπτα που απέμεναν για τη λήξη δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στη φάση.
Από τα παραπάνω καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι η ομάδα μας ενώ είχε το πλεονέκτημα λόγω κατοχής της μπάλας με 10 δευτερόλεπτα να απομένουν, βρέθηκε να παίζει με την πλάτη στον τοίχο τουλάχιστον στον ψυχολογικό τομέα.
Θεωρούμε σημαντικό να αναφέρουμε την πολύ όμορφη προσπάθεια των αθλητών των 2 ομάδων και την άψογη συμπεριφορά όλων, εντός και εκτός παρκέ. Ευχόμαστε στον ΓΑΣ Βασιλικού καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ελπίζουμε στη συνέχεια να περιοριστούν τα λάθη από όλες τις πλευρές και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την πολύ ενδιαφέρουσα φετινή διοργάνωση”.

Σχετικά άρθρα

Στις 30 Μαΐου οι εκλογές της ΕΟΚ!

pannikolaou

7 χρόνια χωρίς τον Γιώργο…

pannikolaou

Υπογράφηκε η ενεργειακή αναβάθμιση για το κλειστό Κανήθου!

pannikolaou