Γ ΕΘΝΙΚΗ

Διαμαρτυρία του Άρη Θήβας για τη διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Άρης Θήβας κατά της διαιτησίας του α’ διαιτητή του αγώνα με τον Κρόνο κ. Παπαδημητρόπουλου, τονίζοντας πάντως πως δεν αμφισβητεί τη νίκη των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ”κιτρινόμαυρων”:

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Κρόνου για την ζεστή και εγκάρδια φιλοξενία την οποία θα θέλαμε να μπορέσουμε ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Τώρα όσον αφορά το σημερινό αγώνα είναι ντροπή για τον αγώνα που δίνουν αθλητές και παράγοντες της ομάδας μας να γινόμαστε μπαλάκι από διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν ούτε στην κατηγορία των κορασίδων.
Έχουμε ζήσει κακές ( μέρες) έχουμε δει διαιτητές να κάνουν ανθρώπινα λάθη και φυσικά τα κατανοούμε όπως και αυτοί εμάς. Αυτό που ζήσαμε σήμερα από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Παπαδημητρόπουλο δεν περιγράφεται με λόγια.
Με όση επιείκεια μπορεί να δείξει κανείς ο συγκεκριμένος διαιτητής μόνο ως ανεπαρκής και επικίνδυνος για το άθλημα,τους αθλητές και τους παράγοντες μπορεί να περιγραφεί.
Η ανεπάρκεια αυτού του ανθρώπου μείωσε την αξία της νίκης που δίκαια πήρε ο Κρόνος και σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητούμε αυτό!!!
Έκθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητών εκατέρωθεν και φυσικά αδίκησε το φίλαθλο κοινο που ήρθε για απολαύσει ένα όμορφο θέαμα.
Αυτά όπως και οι κατά καιρούς ανακοινώσεις των σωματείων που υπηρετούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, θεωρούμε πρέπει να προβληματίσουν…”.

Σχετικά άρθρα

Το μπάσκετ στο σημείο μηδέν: 20 παράγοντες ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ σχολιάζουν την επικαιρότητα

pannikolaou

ΠΣΑΚ: ”Σημαντικές οι εκλογές, αλλά μπάσκετ χωρίς… μπάσκετ ΔΕΝ υπάρχει…”

pannikolaou

Covid-19: Τάσεις εξασθένισης σε Εύβοια και Φθιώτιδα

pannikolaou