Γ ΕΘΝΙΚΗ

Κλειστό Θήβας: Αγώνες μπάσκετ σε….πολικές θερμοκρασίες!

Σε…πολικές θερμοκρασίες έγινες χθες ο αγώνας της Γ’ Εθνικής στο κλειστό της Θήβας μεταξύ του Άρη και της ΧΒΑ με τους θεατές που σχεδόν γέμισαν το γυμναστήριο, να…παρακαλάνε να περάσει η ώρα, να τελειώσει ο αγώνας για να βρεθούν σε ένα χώρο που θα μπορέσουν να ζεσταθούν.

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αυτές τις μέρες έκαναν ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα στο κλειστό της Θήβας και βέβαια το θέμα δεν ήταν μόνο ο χθεσινός αγώνας αλλά μια σειρά από παιχνίδια και πολύ περισσότερο προπονήσεων όλων των συλλόγων.

Ένα πρόβλημα που πρέπει να βρει άμεσα λύση, με τον Άρη να βγάζει ανακοίνωση χθες το βράδυ αναφέροντας χαρακτηριστικά:

‘Σήμερα διεξήχθη ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της ομάδας μας και του XBA.
Η μεγάλη νίκη του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ με σκορ 79-71 έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην απελπιστική κατάσταση που παρουσίασε το κλειστό γυμναστήριο της Θήβας.
Το κατάμεστο από φιλάθλους, γήπεδο της Θήβας, που αγνόησαν τις καιρικές συνθήκες και ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα μας, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι των φιλοξενουμένων βρέθηκαν να παρακολουθούν έναν αγώνα σε συνθήκες δεκαετίας του ’60.
Η θέρμανση το λιγότερο ελλιπής,οι ηλεκτρονικοί πίνακες δεν λειτουργούσαν όπως και το ένα 24αρι, οι πρίζες της γραμματείας ήταν εκτός λειτουργίας.
Εδώ αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε εμείς οι άνθρωποι που επί σειρά ετών αγωνιζόμαστε για να προάγουμε τον αθλητισμό αλλά και να διαφημίζουμε την πόλη μας στο Πανελλήνιο αν αυτό είναι που μας αξίζει;
Όπως πολλοί γνωρίζουμε από το 2018 υπάρχει μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του γηπέδου, που βρίσκεται άραγε;
Περιμένουμε η νέα δημοτική αρχή να δείξει άμεσα το ενδιαφέρον της και να επιλύσει αυτά τα προβλήματα καθώς εκθέτουν την πόλη μας ανεπανόρθωτα.
Είναι επιτακτική η ανάγκη πλέον τώρα που νέοι άνθρωποι ασχολούνται με τα κοινά, να αλλάξουν το πρόσωπο του Δήμου Θηβαίων, εμείς ως σύλλογος δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε μας το ζητήσει.
Δυστυχώς σήμερα η πόλη ντροπιάστηκε ελπίζουμε οτι δεν θα ξανασυμβεί αυτό γιατί δεν αντιπροσωπεύει ούτε εμάς ούτε τον Δήμο μας”.

Σχετικά άρθρα

Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γυμναστήρια την ερχόμενη αγωνιστική

pannikolaou

Όταν το μπάσκετ συναντάει το ποδόσφαιρο!

pannikolaou

Διευκρινιστικές οδηγίες για covid-19 στον αθλητισμό για το διάστημα 6-13 Δεκεμβρίου

pannikolaou