Α ΕΣΚΑΣΕ

Νίκος Παπούλιας: ”Με υπομονή και καλές επιλογές φτάσαμε στη νίκη”

Ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του στο άσχημο ξεκίνημα του αγώνα έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Λιβαδειάς Νίκος Παπούλιας, που τόνισε πως με υπομονή και καλές επιλογές έφτασαν στη νίκη στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Πρωτέα Σχηματαρίου.

Ο κόουτς του Απόλλωνα, επισήμανε επίσης τη βοήθεια του κόσμου της Λιβαδιάς, όπως και των μικρών παικτών του, ιδίως στο κομμάτι της άμυνας.

”Καταρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία, χαρούμενες στιγμές και αθλητικό πολιτισμό!!! Σίγουρα η αγωνιστική αποχή των τριών εβδομάδων   επηρέασε την ομάδα μας –  παρότι την περίοδο των διακοπών συνεχίζαμε κανονικά τις προπονήσεις – και αυτό φάνηκε στο άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο συγκεκριμένο διάστημα είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα  να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια  αντιδράσαμε σωστά, ακολουθώντας το αγωνιστικό μας πλάνο, αυξήσαμε την αγωνιστική μας συγκέντρωση, δείξαμε υπομονή στο κομμάτι που αφορούσε τις επιλογές μας στην επίθεση και με καλή άμυνα πήραμε μία διαφορά που κρατήσαμε  ως το τέλος. Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη απέναντι στην εμπειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Στα συν του παιχνιδιού η παρουσία του κόσμου που για μια ακόμη φορά στήριξε την ομάδα κάνοντας τη Λιβαδειά πραγματική έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα των «μικρών» του Απόλλωνα που πρόσφεραν λύσεις κυρίως στην άμυνα και η θετική παρουσία  των δύο διαιτητών που διαχειρίστηκαν με άψογο τρόπο το παιχνίδι.  Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα και πρέπει να ιδρώσουμε ακόμη περισσότερο στο γήπεδο για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Πρωτέα και στο φίλο προπονητή Ηλία Χαντζή και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της”.

Σχετικά άρθρα

Αποστόλης Αναστασίου: ”Μας προβληματίζουν συγκεκριμένες αδυναμίες μας”

pannikolaou

Βαγγέλης Ματσαγγούρας: ”Νίκη με ξεχωριστή σημασία”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον την 3η αγωνιστική!

pannikolaou