FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Όσα γράφουν οι διαιτητές στο φ. αγώνος του ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Τελεθριακός

Επεισοδιακό το ματς ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Τελεθριακού για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον αγώνα να ολοκληρώνεται μετά από 2 ώρες και τους διαιτητές Θωμά-Κάλφα να σημειώνουν στο φύλλο αγώνος την αποβολή του Ξετρίχη με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή αλλά και τους λόγους για τους οποίους κράτησαν στο τέλος του παιχνιδιού, το δελτίο του Κλούρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές Θωμά-Κάλφα:

Στο 6:22” του β’ 10λεπτου ο παίκτης της β’ ομάδας με το Νο10 (Ξετρίχης Ν.), διαμαρτυρήθηκε στη β’ διαιτητή και χρεώθηκε με τεχνική ποινή με συνέπεια να πρέπει να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο επειδή είχε χρεωθεί νωρίτερα και με αντιαθλητικό φάουλ. Κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια χτύπησε δυνατά την πόρτα 3 φορές. 

Στη λήξη του αγώνος, ο παίκτης της β’ ομάδας με το Νο15 (Κλούρας Π.), πλησίασε στο τραπέζι της γραμματείας και απευθύνθηκε στην α’ διαιτητή λέγοντάς της ”Μην έρθεις να μας ξανασφυρίξεις γιατί μετά θα με θυμηθείς καλά”. Να σημειωθεί, ότι νωρίτερα πλησίασε κοντά στην α’ διαιτητή και της ψυθίρισε ”Κανόνισε να δηλώσεις κώλυμα όταν θα παίζουμε στο Αλιβέρι”. Το δελτίο του κρατήθηκε. Ακολουθεί έκθεση”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η προκήρυξη της Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2024-25

pannikolaou

Η Γενική προκήρυξη ΕΣΚΑΣΕ για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της σεζόν 2024-25

pannikolaou

Συνάντηση Φασούλα με εκπροσώπους σωματείων στη Χαλκίδα

pannikolaou