Α ΕΣΚΑΣΕ

Αποστόλης Αναστασίου: ”Μας το χρώσταγε η τύχη”

Ο Αποστόλης Αναστασίου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τους το χρώσταγε η τύχη να πάρουν και ένα ματς με buzzer beater έχοντας χάσει δύο αγώνες με αυτό τον τρόπο φέτος.

‘Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πατήσουν καλύτερα στην κατηγορία. Στο τέλος ήμασταν και λίγο τυχεροί με τον τρόπο που πήραμε τη νίκη, αλλά νομίζω πως μας το χρώσταγε η τύχη, καθώς φέτος έχουμε χάσει δύο ματς με buzzer beater, ήρθε η ώρα να μας χαμογελάσει και εμάς η τύχη και να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνος με αυτό τον τρόπο!

Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, εμείς συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο, με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, αξίζει να το πετύχουμε έχοντας πολλούς νεαρούς παίκτες πρωταγωνιστές οι οποίοι μέρα με τη μέρα πατάνε καλύτερα πάνω στο παρκέ και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε”. 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou