Γ ΕΘΝΙΚΗ

Βαγγ. Ματσαγγούρας: ”Χρειάζεται μεγάλη προσοχή η φετινή Γ’ Εθνική”

Ο Άρης Θήβας επέστρεψε χθες στις νίκες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι της ΧΒΑ με 79-71, άφησε πίσω τις 3 συνεχόμενες ήττες που τον έφεραν χαμηλά στη βαθμολογία και ο κόουτς της ομάδας Βαγγέλης Ματσαγγούρας μιλάει στο stereabasket για τη νίκη αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη απέναντι στην ΧΒΑ:Μετά από πολύ καιρό παίξαμε πλήρεις και η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις αυτό το διάστημα φαίνεται και στο γήπεδο, παρότι που και πάλι λόγω του χιονιά χάσαμε δύο σημαντικές προπονήσεις ενώ ακυρώθηκε και ένα φιλικό που είχαμε κλείσει με τον Λοκρό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ξέρω πως στα τοπικά ντέρμπι αυτές οι νίκες έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες, όμως κατ’ ουσία δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω εκτός από τους 2 βαθμούς της νίκης που παίρνεις σε όποιο αγώνα και αν κερδίσεις στο πρωτάθλημα. Κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτεροι, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας όταν οι αντίπαλοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στον αγώνα και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Με την ευκαιρία, να ευχηθώ και στην ΧΒΑ καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: ”Μετά την αποχώρηση του Αίαντα Αυλίδας, στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να κερδίσει ο τελευταίος τον πρώτο της βαθμολογίας και μέσα σε 1-2 αγωνιστικές να δούμε μεγάλες ανατροπές. Αυτό σημαίνει, πως οι βαθμοί που μπαίνουν μετά από νίκες στο…σακούλι είναι ”χρυσός” και πρέπει κάθε αγωνιστική να προσπαθούμε για το καλύτερο. Μέχρι στιγμής, έχουμε ”αυτοκτονήσει” με χαμένα ματς στις αρχές του πρωταθλήματος σε παρατάσεις, ήμασταν και άτυχοι και μείναμε πίσω βαθμολογικά. Πρώτος μας στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και έπειτα ότι καλύτερο προκύψει. Δεν βλέπω όμως, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το φετινό, να εξασφαλίζει κανένας εύκολη και γρήγορη παραμονή, γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται εγρήγορση. Ο Μίλωνας για παράδειγμα, που έχει από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, του έτυχαν δύο τραυματισμοί και βρέθηκε στην ουρά της βαθμολογίας, ο Αργοναύτης από εκεί που ήταν μπροστά, αν χάσει και την επόμενη αγωνιστική μπορεί να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις. Όλα είναι ανοιχτά φέτος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συνεχής προσπάθεια”. 

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou