FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος”

Ο προπονητής του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου στις δηλώσεις του μίλησε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, αναφερόμενος στη φάση των 2,2” για το τέλος της κανονικής διάρκειας όταν το 63-64 μετατράπηκε σε 63-63, εξηγώντας το σκεπτικό του παίκτη του σε εκείνη την καθοριστική φάση. Ακόμα, μίλησε για την ένσταση της ομάδας του για αντικανονική συμμετοχή παίκτη του Μάκαρου στο τέλος, ενώ σημείωσε επίσης πως η ομάδα του γνώρισε μια κακή ήττα. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Άμφισσας για τη νίκη της αλλά και για τη φιλοξενία, υποσχόμενος ανταπόδοση στη ρεβάνς.

Κάναμε μια άσχημη ήττα μετά από 3 επιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, δεν κάναμε καλή εμφάνιση ενώ είχαμε και πολύ μεγάλη αστοχία στις ελεύθερες βολές.

Από εκεί και πέρα όμως, καταφέραμε να γυρίσουμε ένα αγώνα από το -12 για να υπάρξει στο τέλος ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σε μια φάση που έκρινε τον αγώνα. 

Στο τρίποντο του Νασάκη με το οποίο προηγηθήκαμε 63-64, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, ο Καψούλης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο στα 6” για το τέλος και με τη λογική ότι είμαστε με ένα πόντο μπροστά, δεν πήγε στο λέϊ-απ στον αιφνιδιασμό, όπως θα έκανε αν ήμασταν ισοπαλία,  αλλά κράτησε τη μπάλα για να του γίνει φάουλ στα 2,2” για τη λήξη. Εκεί, οι διαιτητές κλήθηκαν από τη γραμματεία, ο ένας είπε πως ήταν δίποντο, ο άλλος τρίποντο, για να υπερισχύσει η άποψη εκείνου που είπε για δίποντο, να χάσουμε και τις βολές, να πάμε στην παράταση και εκεί πλέον με κακή ψυχολογία να γνωρίσουμε την ήττα. 

Ακόμα, στη φάση των 2,2” ο παίκτης του Μάκαρου χρεώθηκε με 5ο φάουλ για να εξακολουθήσει να παίζει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας χωρίς να χρεωθεί με τεχνική ποινή, μια φάση για την οποία υποβάλαμε και ένσταση.

Συγχαρητήρια στον Μάκαρο για την προσπάθεια τη νίκη του και για την άψογη φιλοξενία, την οποία θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του β’ γύρου στην έδρα μας”. 

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou