Α ΕΣΚΑΣΕ

Απ. Αναστασίου: ”Σημαντική νίκη απέναντι σε φορμαρισμένη ομάδα”

Ο Κάδμος νίκησε τον ΓΑΣ Βασιλικού στην παράταση με 74-71, έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες, μπήκε για πρώτη φορά στην τετράδα που οδηγεί στα Playoffs ανόδου στη Γ’ Εθνική και ο Αποστόλης Αναστασίου είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.

Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, εξίσου φορμαρισμένη με εμάς, που επίσης προερχόταν από 5 συνεχόμενες νίκες. Έγινε ένα πολύ καλό ματς, πραγματικό ντέρμπι και πιστεύω ότι εξαργυρώσαμε την πολύ καλή μας παρουσία στο β’ ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη στην παράταση. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει και από την κανονική διάρκεια, αλλά χάσαμε ένα εύκολο καλάθι στο τέλος. Στην παράταση τελικά πήραμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες ενώ είχαμε και την τύχη μαζί μας, που πάντα παίζει το ρόλο της σε ματς που πάνε στον πόντο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και γενικότερα την ομάδα του Βασιλικού, ένας σύλλογος που απαρτίζεται από εξαιρετικούς ανθρώπους που η παρουσία τους στο πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντική.

Εμείς από την πλευρά μας μπορεί να είμαστε πλέον στην πρώτη 4αδα, αλλά ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι ψάχνουμε από την αρχή της χρονιάς. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε χαρούμενους τους νεαρούς παίκτες μας που για εμάς αποτελούν προτεραιότητα. Δεν έχει πειραχτεί το μυαλό μας, θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να δούμε τι κάναμε καλά φέτος και τι πρέπει να βελτιώσουμε στο μέλλον, ατομικά και ομαδικά”. 

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Θα πετύχει την άνοδο στην Α1 με την Καρδίτσα ο Γ. Μπουρούσης;

pannikolaou

Στον Άρη Θήβας ο Κώστας Κικίδης!

pannikolaou

Stereabasket Awards 2021: Ολόκληρη η ημερίδα (vid)

pannikolaou