Α ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η κοπή πίτας του Πρωτέα Σχηματαρίου! (pics)

Την κοπή πίτας της βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Κυριακή το μεσημέρι ο Πρωτέας Σχηματαρίου, όπου και βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων, τα τρία τμήματα της ομάδας που κατέκτησαν πέρυσι τα αντίστοιχα πρωταθλήματα κατηγοριών στην ΕΣΚΑΣΕ!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές και φίλους της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μπανούτας στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τη δραστηριότητα του συλλόγου ευχαριστώντας όσους βρίσκονται κοντά στον Πρωτέα και ασφαλώς όσους τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με τον Πρωτέα να τιμάει τα τμήματα Γυναικών, Παμπαίδων και Παγκορασίδων που κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Επίσης, επρόκειτο να βραβευθεί και η Ανθή Χαϊνά ως μέλος της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εθνικής Ελλάδας Κωφών Γυναικών αλλά και για τη συνολική της προσφορά στο χώρο του μπάσκετ όπου εκτός από σπουδαία αθλήτρια είναι και διαιτητής Εθνικών κατηγοριών, όμως η παρουσία της την ίδια ώρα σε αγώνα Α1 Γυναικών ως διαιτητής δεν τις επέτρεψε να είναι παρούσα.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην κοπή βασιλόπιτας του Πρωτέα Σχηματαρίου ήταν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Τανάγρας Ξενοφών Χαρίσης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ Διομήδης Δριχούτης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βίβιαν Κουρουτού, η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΤ και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Μαρία Νίκα, ο σύμβουλος επί του Δημάρχου Αλέξανδρος Ανυφαντής, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ράνια Χοντζιά, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Σπύρος Βρούβας και Στέλλα Χαϊντούτη και ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΚΑΣΕ Γιώργος Χαρατσής.

Ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά με την εκδήλωση να κλείνει με φαγητό και ζωντανή μουσική!

Για τις φωτογραφίες του Γ. Δαλιάνη πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Απόλλων Λιβαδειάς: Νέο ξεκίνημα με παίκτη-προπονητή τον Θ. Βέλλιο!

pannikolaou

Ο Μάκης Φώτου στο προπονητικό τιμ του Giannakis Academy στη Χαλκιδική!

pannikolaou

Ανακοίνωσε Παπαποστόλου ο Άρης Θήβας!

pannikolaou