ΚΡΙΤΕΣ

Η κοπή πίτας των κριτών μπάσκετ! (pics)

Σε μια ωραία εκδήλωση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, ο Σύνδεσμος Κριτών μπάσκετ πραγματοποίησε την κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησαν μια σειρά από βραβεύσεις σε μέλη του Συνδέσμου με πολυετή προσφορά.

Παρουσία μεταξύ άλλων, του προέδρου της ΕΣΚΑΣΕ Χάρη Μελετίου, των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Γιώργου Χαρατσή και Ντίνου Μπάκα, των μελών της ΚΕΔ Γιάννη Δεσάρτη, Γιώργου Χριστοδούλου, αλλά και του παλιού κριτή του Συνδέσμου και νυν κριτή Πειραιά Τάσου Μπασούκου, ο πρόεδρος του ΣΚΚΑΣΕ Δημήτρης Κατρακάζος, αφού απηύφθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, έκοψε τη βασιλόπιτα με τυχερό τον Ντίνο Μπάκα που βρήκε το φλουρί με δώρο μια φιάλη κρασί!

Ακόμα, για τα δύο δώρα που κληρώθηκαν, τυχεροί ήταν ο Δημήτρης Κάππας που κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ και ο Διονύσης Αναγνώστου που κέρδισε ένα αθλητικό σάκο της Errea.

O πρόεδρος των κριτών επίσης, ευχαρίστησε το Δήμο Θήβας για την παραχώρηση του Συνεδριακού κέντρου, όπως επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης, Super Market Σκλαβενίτης, την καφετέρια Twins, την εταιρεία Errea και προσωπικά τον Γ. Πανούση.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι βραβευθέντες κριτές, με μοναδική εξαίρεση τον Θανάση Κογιώνο που λόγω εργασιακής υποχρέωσης δεν μπόρεσε να δώσει το παρών.
Ο Σύνδεσμος κριτών βράβευσε τον Χάρη Βασιλείου για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ της Περιφέρειας, όπως και τους παρακάτω κριτές:
Για την 15ετή και πλέον προσφορά τους:
Βασιλακοπούλου Αλεξάνδρα
Βελεσιώτη Αθανασία
Γκόλιας Αντώνης
Γλωσσόπουλος Δημήτρης
Καλαντζής Νίκος
Κογιώνος Θανάσης
Μασλατζίδης Κώστας
Μασλατζίδης Στέφανος
Μπάκα Κλεοπάτρα
Νταντή Γιάννα
Ντουρντουρέκας Γιάννης
Τριανταφύλλου Όλγα
Τσιμπρίκα Ανθή
Για την 10ετή προσφορά τους:
Αναγνώστου Διονύσης
Γαβριήλ Ειλικρίνεια
Κατρακάζος Δημήτρης
Μασλατζίδου Κατερίνα
Σιαδήμας Τάσος
Τζουβάνα Πόπη
Για τις φωτογραφίες του Γ. Δαλιάνη πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Θα περάσουν οι Μπακς στην επόμενη φάση; Waverpoll.com

pannikolaou

Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό; Waverpoll.com

pannikolaou

Ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση των play-offs? Waverpoll.com

pannikolaou