Γ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΩΝ

Στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα οι ακαδημίες του Κένταυρου Λιβαδειάς!

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών, σε μια ομάδα με υποδειγματικές ακαδημίες, βρέθηκαν τα τμήματα υποδομής του Κένταυρου Λιβαδειάς, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια επαρχιακή ομάδα που λειτουργεί άψογα σε όλους τους τομείς, ξεφεύγοντας από τα Ελληνικά δεδομένα!

Οι μικροί του Κένταυρου, με τη συνοδεία των διοικούντων και των προπονητών της ομάδας, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα τρία γήπεδα μαζί με το υπόγειο γυμναστήριο, τους κοιτώνες των μικρών αθλητών/μαθητών, αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά την καθημερινή δραστηριότητα μιας ομάδας που έχει ως προτεραιότητα τα τμήματα υποδομής, στα οποία εργάζονται 15 προπονητές αλλά και εξειδικευμένοι γυμναστές!

Ακόμα, παρακολούθησαν τον αγώνα της Basketleague με τον Προμηθέα να κερδίζει τον Ήφαιστο Λήμνου με 81-61.

Σε ανακοίνωσή του, ο Κένταυρος Λιβαδειάς σημειώνει:

‘Ένα καταπληκτικό διήμερο ζήσαμε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πάτρας! Οι μικροί μας φίλοι έζησαν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μιας από τις πιο υποδειγματικές ακαδημίες της Ελλάδας. Ευχαριστούμε θερμά τον Αντρέα Μελιγδή, προπονητή των νέων, για την ξενάγηση και τον Μπάμπη Μιχαλόπουλο για την οργάνωση του διήμερου μας .
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο για την έμπρακτη αγάπη στον καθένα από μας. Τα λόγια του για δημιουργία μπασκετικής οικογένειας που θα μεγαλώσουν παιδιά με σεβασμό, αγάπη στο άθλημα και ήθος αποδεικνύουν ότι υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι με αρχές και αξίες!”.

Σχετικά άρθρα

Στις 30 Μαΐου οι εκλογές της ΕΟΚ!

pannikolaou

Ανακοίνωση ΕΟΚ για εκλογές στις 30 Μαΐου

pannikolaou

Πρέπει να γίνουν εκλογές άμεσα στην ΕΟΚ; -Waverpoll.com

pannikolaou