Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Αφιερώνω τη νίκη στον Γ. Τσίτση”

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο κόουτς του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου, που αναφέρθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ευχαρίστησε τον κόσμο και αφιέρωσε τη νίκη στον Γιάννη Τσίτση!

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη διάθεση και το πάθος που έδειξαν. Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα προσπαθώντας και καταφέρνοντας να περιορίσουμε τον Σταύρου και συνολικά τους αντιπάλους μας. Οι 57 πόντοι που δεχθήκαμε ήταν το ”κλειδί” της επιτυχίας. Αυτή η νίκη μας βάζει πλέον στο κόλπο της τετράδας. Έχοντας πετύχει ως ομάδα τον πρωταρχικό στόχο που είχαμε θέσει σε αυτή την πρώτη μας χρονιά στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, θα προσπαθήσουμε πλέον χωρίς άγχος να παίζουμε καλό μπάσκετ και ότι καλύτερο πετύχουμε θα είναι σίγουρα στα συν αυτής της σεζόν. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που σχεδόν γέμισε χθες το κλειστό γυμναστήριο και ήταν και πάλι ο 6ος μας παίκτης και να αφιερώσω τη νίκη στον αθλητή μας Γιάννη Τσίτση που παρότι δεν ήταν έτοιμος από τον τραυματισμό του προσπάθησε να μας βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε. 

Εύχομαι τέλος, στην ομάδα της Ιτέας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”. 

 

Σχετικά άρθρα

Στις 30 Μαΐου οι εκλογές της ΕΟΚ!

pannikolaou

7 χρόνια χωρίς τον Γιώργο…

pannikolaou

Υπογράφηκε η ενεργειακή αναβάθμιση για το κλειστό Κανήθου!

pannikolaou