Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Συνάντηση με Σφαιρόπουλο στο Τελ Αβίβ για Μπουρμά!

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς είναι γνωστός φίλος του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, οπότε δεν θα μπορούσε να μην συνδυάσει την επίσκεψη του στο Ισραήλ για τη Μεσογειακή Έκθεση Τουρισμού με το μπάσκετ, την Μακάμπι και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο!

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο Ηλίας Μπουρμάς τα είπε με τον Έλληνα κόουτς που διαπρέπει στο Ισραήλ και παρότι δεν υπήρχε Ευρωλίγκα αυτή την εβδομάδα αποδέχθηκε την πρόσκληση μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ισραηλινού πρωταθλήματος στο ιστορικό Γιαν Ελιάου με αντίπαλο την Χαποέλ Μπερσεβά!

Στις εξέδρες του γυμναστηρίου, βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, μαζί με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και τον σύμβουλο του Υπουργού Νίκο Κακογιάννη.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο ταξίδι στο Ισραήλ, εκτός από τον Ηλ. Μπουρμά, ήταν ως επικεφαλής ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης.

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou