Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Μεγάλη νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους”

Ο κόουτς του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως λειτούργησε άριστα το αμυντικό πλάνο, περιορίζοντας μια από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες του πρωταθλήματος, όπως ο Πρωτέας Σχηματαρίου, στους 48 πόντους.

Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και απέναντι σε μια από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες του πρωταθλήματος την οποία και καταφέραμε να περιορίσουμε στους 48 πόντους. Το αμυντικό μας πλάνο λειτούργησε άψογα, κλείσαμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας παίρνοντας μια μεγάλη νίκη και ξεπερνώντας εκτός των άλλων και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μεσοβδόμαδα, με τον Νασάκη να αγωνίζεται χωρίς καμία προπόνηση λόγω τραυματισμού και με την απόφαση της συμμετοχής του να παίρνεται την τελευταία στιγμή. 

Πλέον, βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ για εμάς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αλιβέρι. Θέλουμε ως πρώτο μέλημα τώρα, να βελτιώσουμε τις επιθετικές μας συνεργασίες και τους αυτοματισμούς μας ώστε να ανεβάσουμε το σκορ στην επίθεση. 

Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στον Πρωτέα Σχηματαρίου για την προσπάθεια του και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στο πρωτάθλημα”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou