Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Μεγάλη νίκη σε δύσκολη έδρα”

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και τη μεγάλη εκτός έδρας επί του Αστέρα Αλιβερίου έμεινε ο κόουτς του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου, που σε δηλώσεις του για το χθεσινό ματς επισήμανε:

Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι στην ομάδα του Αλιβερίου που σε αυτό το ματς έπαιζε από την πλευρά της όλη την κατηγορία. Ενώ αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά, είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ανανεώσει 18 φορές τις επιθέσεις του. Από εκεί και πέρα, καταφέραμε να να γυρίσουμε τον αγώνα παρότι βρεθήκαμε πίσω ακόμα και με 10 πόντους και με ένα μεγάλο σουτ στο τέλος να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη. Σημαντικό στοιχείο για εμάς, που ευτυχώς δεν το πληρώσαμε, ήταν και οι 18 χαμένες βολές. 

Να πω επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας ακολούθησε και στο Αλιβέρι και να ευχηθώ περαστικά στον αθλητή μας Γιάννη Τσίτση που χτύπησε προς το τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα στο κεφάλι. Τέλος, να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Αλιβερίου, μια ομάδα που είναι άκρως ανταγωνιστική και την αδικεί η βαθμολογική της θέση έχοντας χάσει φέτος αρκετά παιχνίδια στον πόντο. Επίσης, να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας τον Αστέρα Αλιβερίου για τη φιλοξενία”. 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou