Β' ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Αναστολή λειτουργίας στις ακαδημίες του Λοκρού Αταλάντης

Την απόφαση να αναστείλει τη λειτουργία των ακαδημιών του για τις επόμενες 14 μέρες έλαβε η ομάδα του Λοκρού Αταλάντης μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει:

‘ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ
(πλαίσιο μέτρων πρόληψης για τον κοροναϊό)

Λαμβάνοντας υπόψη την Κοινή Υπουργική Απόφαση 15954/8.03.2020 ΦΕΚ 726/Β΄/ 8.03.2020 «Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, της λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων και της λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)», η οποία συντάχθηκε μετά την από 7.3.2020 , καθώς και την απόφαση για κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων 10.03.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας το ΔΣ ΛΟΚΡΟΣ αποφάσισε:
1. Την αναστολή λειτουργίας όλων των αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων παιδιών και ενηλίκων από 10 Μαρτίου έως 25 Μαρτίου 2020.
Βασική προτεραιότητα μας αποτελεί η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των αθλητών μας . Σε αυτό το πλαίσιο, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς .

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ’

Σχετικά άρθρα

Εφήβων Β’ Όμιλος: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-ΓΑΣ Βασιλικού (photo album)

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-ΓΑΣ Βασιλικού 68-73

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Θήβας-Πρωτέας Σχηματαρίου 33-94

pannikolaou