Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Κλειστό το Σαββατοκύριακο για απολύμανση το γυμναστήριο Λιβαδειάς!

Κλειστό θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο το γυμναστήριο της Λιβαδειάς όπως και το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά την απόφαση του Δήμου Λεβαδέων για προληπτική απολύμανση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, λόγω της εμφάνισης του νέου κορονοϊού.

Ως εκ τούτου, ακυρώθηκαν όλες οι προπονήσεις του διημέρου ενώ ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Κένταυρος Λιβαδειάς-Ακαδημία Ιστιαίας μεταφέρθηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου (13:00) στο κλειστό γυμναστήριο Αλιάρτου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων:

”Ο Δήμος Λεβαδέων ανταποκρινόμενος στην οδηγία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την αντιμετώπιση των άμεσων κινδύνων από την εμφάνιση του νέου κορονοϊού θα προχωρήσει στην απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη αποφυγής της διάδοσης της νόσου.

Ως εκ τούτου, το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς θα παραμείνει κλειστό από σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, ώρα 16:00 έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ώρα 10:00. Ενώ, το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραμείνουν κλειστά όλο το Σαββατοκύριακο.

Όσο δε για την απολύμανση των σχολικών μονάδων ο Δήμος Λεβαδέων βρίσκεται σε επικοινωνία με τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας και αναμένονται σχετικές οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.

Παρακαλούνται οι δημότες να τηρούν τους κανόνες υγιεινής που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων https://dimoslevadeon.gr/”

Σχετικά άρθρα

Λ. Αυγενάκης: ”Καιρός να επανέλθει το μπάσκετ στην κανονικότητα”

pannikolaou

Θα καταφέρει να κερδίσει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ ο Μάικ Τζέιμς; Waverpoll

pannikolaou

Μπήκαν και οι μπασκέτες στο ανοικτό γήπεδο του Φάρου Αυλίδας! (pics)

pannikolaou